Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jeziorak znin Kolorowe Misie
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Skrucha passt de bal zonder na te denken. Daar is Góral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noworyta probeert naar een medespeler te passen. Kluska is nu in balbezit. Kluska haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Włoch met een sublieme pass. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta passt de bal zonder na te denken. Kluska is nu in balbezit. Kluska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jeziorak znin - Kolorowe Misie 1:0

16e minuut.
Grędkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Góral rent richting de bal. Fąfara rent richting de bal. Góral bereikt de bal nog maar net als eerste. Góral schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Czysty geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fąfara met een snelle inworp. Licznerski rent richting de bal. Licznerski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Szrajda is nu in balbezit. Szrajda geeft de bal voor. Daar is Góral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichary rent richting de bal. Wichary draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jeziorak znin 64%, Kolorowe Misie 36%.
jeziorak znin - Kolorowe Misie 1:0

48e minuut.
Góral geeft een hoge lob. Szrajda kopt de bal weg. Rzepa heeft problemen om de bal te vangen. Wichary rent richting de bal. Wichary schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jeziorak znin - Kolorowe Misie 1:1

60e minuut.
Skrucha is nu in balbezit. Skrucha geeft de bal voor. Włoch kopt de bal weg. Wichary rent richting de bal. Wichary haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Czajka kopt de bal weg. Czysty probeert naar een medespeler te passen. Daar is Petrusewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Licznerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Licznerski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Skrucha speelt de bal door. Wichary rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Łaski ... Strafschop! Directe rode kaart, Łaski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Łaski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Wichary is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Góral neemt zijn aanloop. Piekański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Góral rent richting de bal. Góral haalt uit met een fantastische trap. Piekański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Noworyta passt de bal zonder na te denken. Pozowski is nu in balbezit. Pozowski geeft een hoge lob. Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichary haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
jeziorak znin - Kolorowe Misie 1:2

72e minuut.
Czajka met een sublieme pass. Daar is Kluska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kluska passt de bal zonder na te denken. Czajka is nu in balbezit. Czajka draait met de bal, schiet en ... Gutfeld bokst de bal weg.

75e minuut.
Skrucha geeft de bal voor. Mojżysz kopt de bal weg. Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichary schiet op doel. Rzepa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piekański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piekański probeert naar een medespeler te passen. Skrucha is nu in balbezit. Czajka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czajka krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Pozowski geeft de bal voor. Inworp. Kunia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czajka rent richting de bal. Czajka geeft de bal voor. Gutfeld bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jeziorak znin 57%, Kolorowe Misie 43%.
jeziorak znin - Kolorowe Misie 1:2