Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leśnik Kliniska SantiSquad
atak Tactiek 451
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 13.5
formidable Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Wlazły, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazły maakt een afschuwelijke overtreding. Ossowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ossowski met een snel genomen vrije trap. Lukanov kopt de bal weg. Kurzak rent richting de bal. Lukanov is nu in balbezit. Lukanov schiet op doel. Palimąka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Kurzak speelt de bal door. Zidane is nu in balbezit. Zidane geeft een hoge lob. Lukanov springt en kopt de bal. Palimąka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - SantiSquad 1:0

9e minuut.
Zidane passt de bal in één keer door. Kurzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypyszczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wypyszczak krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Palimąka met een harde bal richting middenveld. Zidane kopt de bal weg. Lukanov is nu in balbezit. Sobiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - SantiSquad 2:0

22e minuut.
Yandımoğlu rent richting de bal. Yandımoğlu geeft de bal voor. Kurzak kopt de bal weg. Lukanov rent richting de bal. Lukanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lukanov rent richting de bal. Lukanov schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - SantiSquad 3:0

26e minuut.
Sobiech passt de bal zonder na te denken. Yandımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yandımoğlu passt de bal zonder na te denken. Lukanov rent richting de bal. Lukanov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palimąka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Paukšmys met de inworp. Dojaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dojaś met een sublieme pass. Lukanov is nu in balbezit. Lukanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Wypyszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Lukanov verovert de bal door een tackle van achteren. Lukanov passt de bal in één keer door. Sobiech is nu in balbezit. Sobiech haalt uit met een fantastische trap. Palimąka bokst de bal weg. Tlaga heeft problemen om de bal te vangen. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zidane speelt de bal door. Dojaś met een sublieme pass. Kurzak is nu in balbezit. Kurzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - SantiSquad 4:0

40e minuut.
Tamulski onderschept slim de pass. Tamulski passt de bal met de wreef. Lukanov heeft problemen om de bal te vangen. Lukanov haalt uit met een fantastische trap. Ziemiańczyk probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - SantiSquad 5:0

42e minuut.
Yandımoğlu passt de bal in één keer door. Sobiech is nu in balbezit. Sobiech geeft een hoge lob. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - SantiSquad 6:0

45e minuut.
Sobiech rent richting de bal. Sobiech passt de bal zonder na te denken. Lukanov is nu in balbezit. Lukanov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ziemiańczyk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - SantiSquad 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśnik Kliniska 29%, SantiSquad 71%.
Leśnik Kliniska - SantiSquad 7:0

46e minuut.
Dojaś geeft een lange en hoge pass. Sobiech kopt de bal weg. Ziemiańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Lukanov is nu in balbezit. Lukanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Wypyszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dojaś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wypyszczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Tlaga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szabat is nu in balbezit. Szabat geeft de bal voor. Rosocha krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Cação kopt de bal weg. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane met een sublieme pass. Kurzak rent richting de bal. Zidane geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sobiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiech met een sublieme pass. Lukanov is nu in balbezit. Lukanov haalt uit met een fantastische trap. Palimąka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - SantiSquad 8:0

59e minuut.
Dojaś rent richting de bal. Dojaś passt de bal zonder na te denken. Tlaga is nu in balbezit. Kurzak verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzak geeft een hoge lob. Palimąka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - SantiSquad 9:0

61e minuut.
Lukanov passt de bal met de wreef. Zidane probeert naar een medespeler te passen. Yandımoğlu met een sublieme pass. Sobiech is nu in balbezit. Sobiech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - SantiSquad 10:0

62e minuut.
Rosocha speelt de bal door. Klungelig pakt Wlazły de bal. Sobiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiech schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Yandımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yandımoğlu probeert naar een medespeler te passen. Sobiech rent richting de bal. Sobiech schiet op doel. Palimąka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - SantiSquad 11:0

77e minuut.
Sobiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiech passt de bal met de wreef. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov schiet op doel. Palimąka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - SantiSquad 12:0

81e minuut.
Lukanov passt de bal met de wreef. Sobiech is nu in balbezit. Ziemiańczyk rent richting de bal. Sobiech onderschept slim de pass. Sobiech haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Inworp. Dojaś met een snelle inworp. Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane onderschept slim de pass. Zidane geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lukanov rent richting de bal. Lukanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - SantiSquad 13:0

89e minuut.
Yandımoğlu met de inworp. Sobiech is nu in balbezit. Wlazły is nu in balbezit. Sobiech verovert de bal door een tackle van achteren. Sobiech geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - SantiSquad 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśnik Kliniska 22%, SantiSquad 78%.
Leśnik Kliniska - SantiSquad 14:0