Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kickers FC FC Ulani2023
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


25e minuut.
Jarzyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furman rent richting de bal. Furman geeft een hoge lob. Woźnica rent richting de bal. Woźnica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers FC - FC Ulani2023 0:1

39e minuut.
Zieliński heeft problemen om de bal te vangen. Kaczewski is nu in balbezit. Zieliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zieliński krijgt een gele kaart. Kaczewski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

40e minuut.
Przesmycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski onderschept slim de pass. Korbas rent richting de bal. Suski verovert de bal door een tackle van achteren. Suski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers FC 56%, FC Ulani2023 44%.
Kickers FC - FC Ulani2023 0:1

47e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Czerniakowski zal de hoekschop nemen. Furman kopt de bal weg. Korbas rent richting de bal. Sulich onderschept slim de pass. Sulich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Czerniakowski passt de bal zonder na te denken. Sulich rent richting de bal. Sulich passt de bal in één keer door. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski haalt uit met een fantastische trap. Bierut bokst de bal weg. Fryt rent richting de bal. Fryt passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Przesmycki de bal onder controle te krijgen. Sulich is nu in balbezit. Sulich draait met de bal, schiet en ... Bierut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Czerniakowski met een sublieme pass. Komber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałata schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Sałata moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sałata schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

77e minuut.
Jaszczowski met de inworp. Syroka is nu in balbezit. Furman onderschept slim de pass. Komber bereikt de bal nog maar net als eerste. Komber geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Przesmycki rent richting de bal. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesmycki begaat een overtreding. Suski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers FC 56%, FC Ulani2023 44%.
Kickers FC - FC Ulani2023 0:1