Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HKS Hutnik 1957 FC Livbyd
442 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
13% Spel op eigen helft 87%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 23.6
outstanding Schieten weak
very good Passen poor
good Verdedigen weak


3e minuut.
Kopanina rent richting de bal. Kopanina geeft de bal voor. Daar is Naporowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kallionpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallionpää haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Hutnik 1957 - FC Livbyd 1:0

7e minuut.
Zduniec onderschept slim de pass. Zduniec passt de bal zonder na te denken. Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää schiet op doel. Ponikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Soliwoda de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kopanina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zduniec kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kallionpää geeft een hoge lob. Česák rent richting de bal. Zduniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec haalt uit met een fantastische trap. Ślęzak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ponikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fielek heeft problemen om de bal te vangen. Zduniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Hutnik 1957 - FC Livbyd 2:0

14e minuut.
Klungelig pakt Soliwoda de bal. Zduniec onderschept slim de pass. Kopanina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopanina geeft de bal voor. Kallionpää maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Hutnik 1957 - FC Livbyd 3:0

19e minuut.
Michnowicz passt de bal zonder na te denken. Kallionpää met een sublieme pass. Zduniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec draait met de bal, schiet en ... Ponikowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Cavalluzzi passt de bal zonder na te denken. Daar is Kopanina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopanina probeert naar een medespeler te passen. Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää schiet op doel. Ponikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Michnowicz kopt de bal weg. Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää passt de bal met de wreef. Zduniec rent richting de bal. Zduniec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Hutnik 1957 - FC Livbyd 4:0

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fyseros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michnowicz rent richting de bal. Michnowicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Chętny geeft een lange en hoge pass. Petrényi speelt de bal door. Michnowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kallionpää, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kallionpää draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Hutnik 1957 - FC Livbyd 5:0

34e minuut.
Fyseros is nu in balbezit. Michnowicz geeft de bal voor. Naporowski probeert de bal met de borst te controleren. Zduniec is nu in balbezit. Zduniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Hutnik 1957 - FC Livbyd 6:0

36e minuut.
Fielek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopanina met een snelle inworp. Zduniec rent richting de bal. Zduniec geeft een lange en hoge pass. Ponikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Hutnik 1957 - FC Livbyd 7:0

41e minuut.
Zduniec draait met de bal, schiet en ... Fielek probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Michnowicz neemt de hoekschop. Kallionpää maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Doeltrap. Ponikowski trapt de bal weg van het doel. Dutkiewicz kopt de bal weg. Kallionpää rent richting de bal. Kallionpää draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Hutnik 1957 - FC Livbyd 8:0

44e minuut.
Inworp. Cavalluzzi met een snelle inworp. Kopanina rent richting de bal. Kopanina geeft de bal voor. Kallionpää maakt een snoekduik en kopt de bal. Ponikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zduniec rent richting de bal. Zduniec draait met de bal, schiet en ... Ponikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Hutnik 1957 - FC Livbyd 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HKS Hutnik 1957 13%, FC Livbyd 87%.
HKS Hutnik 1957 - FC Livbyd 9:0

52e minuut.
Ponikowski met een harde bal richting middenveld. Michnowicz kopt de bal weg. Kallionpää rent richting de bal. Kallionpää heeft problemen om de bal te vangen. Kallionpää draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ponikowski speelt de bal door. Michnowicz kopt de bal weg. Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Hutnik 1957 - FC Livbyd 10:0

56e minuut.
Michnowicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Fielek de bal. Zduniec rent richting de bal. Zduniec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Hutnik 1957 - FC Livbyd 11:0

59e minuut.
Česák passt de bal met de wreef. Kopanina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopanina met een sublieme pass. Kallionpää rent richting de bal. Kallionpää haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Michnowicz probeert naar een medespeler te passen. Kallionpää rent richting de bal. Kallionpää speelt de bal door. Zduniec rent richting de bal. Zduniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Hutnik 1957 - FC Livbyd 12:0

65e minuut.
Česák raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szulej komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Klungelig pakt Fyseros de bal. Fyseros met een sublieme pass. Petrényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrényi geeft een hoge lob. Zduniec springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Ponikowski met een harde bal richting middenveld. Michnowicz kopt de bal weg. Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää haalt uit met een fantastische trap. Ponikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Zduniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulej rent richting de bal. Szulej schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fielek de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Chętny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Michnowicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fielek de bal. Zduniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec draait met de bal, schiet en ... Ponikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Ślęzak is nu in balbezit. Cavalluzzi onderschept slim de pass. Cavalluzzi met een sublieme pass. Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Soliwoda speelt de bal door. Petrényi is nu in balbezit. Petrényi probeert naar een medespeler te passen. Kallionpää rent richting de bal. Kallionpää haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Michnowicz kopt de bal weg. Kallionpää met een sublieme pass. Fielek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec verovert de bal door een tackle van achteren. Zduniec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Kopanina met een sublieme pass. Zduniec is nu in balbezit. Zduniec passt de bal zonder na te denken. Kallionpää rent richting de bal. Kallionpää haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Fielek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kopanina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petrényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrényi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HKS Hutnik 1957 14%, FC Livbyd 86%.
HKS Hutnik 1957 - FC Livbyd 12:0