Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real man city united Madrid 69 WKS Pogórzyno
Normal Tactiek abc
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 41.5
poor Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Pollet onderschept slim de pass. Pollet met een sublieme pass. Tadesa is nu in balbezit. Tadesa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tadesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa haalt uit met een fantastische trap. Błachaniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Słaboń kopt de bal weg. Daar is Pollet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pollet met een sublieme pass. Bidstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidstrup schiet op doel. Błachaniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tadesa is nu in balbezit. Tadesa schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pollet is nu in balbezit. Pollet passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tadesa de bal. Tadesa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ząbek de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bidstrup neemt de hoekschop. Tadesa springt en kopt de bal. Błachaniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real man city united Madrid 69 - WKS Pogórzyno 0:1

17e minuut.
Niedźwiedzki met een sublieme pass. Daar is Hachorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tadesa. Tadesa krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Mavreas geeft de bal voor. Baniera probeert de bal met de borst te controleren. Bidstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppel bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppel geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tadesa is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bidstrup zal de hoekschop nemen. Błachaniec bokst de bal weg.

30e minuut.
Changhong rent richting de bal. Nośka onderschept slim de pass. Drevland probeert naar een medespeler te passen. Tadesa rent richting de bal. Tadesa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Changhong haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rymer de bal onder controle te krijgen. Pollet geeft een lange en hoge pass. Bidstrup rent richting de bal. Bidstrup schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Changhong kopt de bal weg. Skarżyński heeft problemen om de bal te vangen. Bidstrup rent richting de bal. Tadesa is nu in balbezit. Tadesa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Koppel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koppel passt de bal zonder na te denken. Tadesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa haalt uit met een fantastische trap. Błachaniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real man city united Madrid 69 - WKS Pogórzyno 0:2

44e minuut.
Koppel probeert naar een medespeler te passen. Bidstrup rent richting de bal. Bidstrup geeft een lange en hoge pass. Changhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Changhong schiet op doel. Błachaniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real man city united Madrid 69 - WKS Pogórzyno 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real man city united Madrid 69 79%, WKS Pogórzyno 21%.
Real man city united Madrid 69 - WKS Pogórzyno 0:3

47e minuut.
Niedźwiedzki rent richting de bal. Pollet verovert de bal door een tackle van achteren. Pollet speelt de bal door. Bidstrup rent richting de bal. Bidstrup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real man city united Madrid 69 - WKS Pogórzyno 0:4

50e minuut.
Ząbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidstrup verovert de bal door een tackle van achteren. Bidstrup speelt de bal door. Tadesa is nu in balbezit. Tadesa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Ząbek probeert de bal aan de voet te houden. Tadesa rent richting de bal. Tadesa haalt uit met een fantastische trap. Błachaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ząbek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real man city united Madrid 69 - WKS Pogórzyno 0:5

52e minuut.
Skarżyński is nu in balbezit. Skarżyński geeft de bal voor. Klungelig pakt Nośka de bal. Changhong rent richting de bal. Changhong draait met de bal, schiet en ... Błachaniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Changhong de bal. Tadesa rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Rymer trapt de bal weg van het doel. Drevland heeft problemen om de bal te vangen. Drevland geeft een lange en hoge pass. Changhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Changhong geeft een lange en hoge pass. Błachaniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tadesa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Real man city united Madrid 69 - WKS Pogórzyno 0:6

57e minuut.
Koppel geeft een hoge lob. Daar is Nośka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drevland speelt de bal door. Pollet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rymer met een sublieme pass. Drevland rent richting de bal. Drevland geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tadesa de bal. Tadesa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Ząbek trapt de bal weg van het doel. Drevland kopt de bal weg. Changhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Changhong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Błachaniec niet meer kan verder spelen. Majdzik komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Pollet probeert naar een medespeler te passen. Tadesa heeft problemen om de bal te vangen. Pollet speelt de bal door. Bidstrup is nu in balbezit. Bidstrup haalt uit met een fantastische trap. Majdzik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koppel bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real man city united Madrid 69 - WKS Pogórzyno 0:7

79e minuut.
Pollet verovert de bal door een tackle van achteren. Pollet passt de bal in één keer door. Drevland met een sublieme pass. Tadesa rent richting de bal. Tadesa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real man city united Madrid 69 - WKS Pogórzyno 0:8

82e minuut.
Koppel is nu in balbezit. Bidstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidstrup passt de bal in één keer door. Tadesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real man city united Madrid 69 - WKS Pogórzyno 0:9

84e minuut.
Klungelig pakt Koppel de bal. Koppel passt de bal met de wreef. Drevland probeert naar een medespeler te passen. Bidstrup heeft problemen om de bal te vangen. Bidstrup draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Klungelig pakt Bajon de bal. Pollet is nu in balbezit. Pollet met een sublieme pass. Tadesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Koppel passt de bal in één keer door. Mavreas heeft problemen om de bal te vangen. Mavreas geeft een hoge lob. Drevland kopt de bal weg. Pollet geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real man city united Madrid 69 82%, WKS Pogórzyno 18%.
Real man city united Madrid 69 - WKS Pogórzyno 0:9