Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:50
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0029
  • Stadion: Z Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 15114
Z Dzieci Góry
Eva Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
28.2 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Kanarski onderschept slim de pass. Fijas verovert de bal door een tackle van achteren. Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas onderschept slim de pass. Fijas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

2e minuut.
Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyduch onderschept slim de pass. Dyduch passt de bal met de wreef. Pachuła rent richting de bal. Pachuła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Wiedźmin kopt de bal weg. Dyduch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fijas met een sublieme pass. Pachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachuła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Madera rent richting de bal. Preich onderschept slim de pass. Preich passt de bal met de wreef. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dyduch verovert de bal door een tackle van achteren. Dyduch geeft een hoge lob. Fijas is nu in balbezit. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Mirwa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Z - Dzieci Góry 1:0

26e minuut.
Pionek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dyduch met de inworp. Preich kan de bal niet met de borst controleren. Preich geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Jeleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas verovert de bal door een tackle van achteren. Fijas passt de bal met de wreef. Pachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachuła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Jeleń heeft problemen om de bal te vangen. Dyduch rent richting de bal. Jeleń is nu in balbezit. Dyduch verovert de bal door een tackle van achteren. Dyduch geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachuła is nu in balbezit. Fijas is nu in balbezit. Pachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachuła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z 32%, Dzieci Góry 68%.
Z - Dzieci Góry 1:0

51e minuut.
Wenda geeft de bal voor. Jeleń heeft problemen om de bal te vangen. Fijas speelt de bal door. Pachuła rent richting de bal. Pachuła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Klungelig pakt Pachuła de bal. Preich rent richting de bal. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachuła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kurczewski onderschept slim de pass. Dyduch probeert naar een medespeler te passen. Fijas rent richting de bal. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Mirwa probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Z - Dzieci Góry 2:0

78e minuut.
Biaduń geeft een hoge lob. Pepino kopt de bal weg. Pionek is nu in balbezit. Dyduch verovert de bal door een tackle van achteren. Dyduch geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Z - Dzieci Góry 3:0

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Kock met een snelle inworp. Wenda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pachuła de bal. Pachuła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dyduch probeert naar een medespeler te passen. Wenda geeft een lange en hoge pass. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyduch onderschept slim de pass. Dyduch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z 27%, Dzieci Góry 73%.
Z - Dzieci Góry 3:0