Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Gocław Stal Głowno
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Dwulicy geeft een hoge lob. Ilis rent richting de bal. Ilis passt de bal met de wreef. Szwech rent richting de bal. Szwech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Gocław - Stal Głowno 0:1

16e minuut.
Kulisz rent richting de bal. Szwech is nu in balbezit. Kulisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwech verovert de bal door een tackle van achteren. Szwech haalt uit met een fantastische trap. Anyż verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Gocław - Stal Głowno 0:2

25e minuut.
Daar is Szwech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulisz rent richting de bal. Szwech onderschept slim de pass. Szwech schiet op doel. Ilis probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Kwiek rent richting de bal. Kulisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiek is nu in balbezit. Szwech is nu in balbezit. Szwech haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ilis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Małaniak. Ilis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kwiek met een snel genomen vrije trap. Ilis rent richting de bal. Ilis draait met de bal, schiet en ... Anyż probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Gocław - Stal Głowno 0:3

37e minuut.
Kobusinski met een snelle inworp. Bryk rent richting de bal. Bryk geeft een lange en hoge pass. Żmuda rent richting de bal. Żmuda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Górka kopt de bal weg. Małaniak probeert de bal aan de voet te houden. Ilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwech haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Małaniak met een sublieme pass. Szwech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwech schiet op doel. Kulisz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anyż probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Pietruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiek onderschept slim de pass. Kwiek geeft de bal voor. Ilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilis draait met de bal, schiet en ... Anyż probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Gocław 56%, Stal Głowno 44%.
GKS Gocław - Stal Głowno 0:3

66e minuut.
Szwech is nu in balbezit. Ilis rent richting de bal. Kozanecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kozanecki krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Małaniak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Górka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szwech rent richting de bal. Szwech geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Szwech rent richting de bal. Ilis rent richting de bal. Szwech bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilis rent richting de bal. Ilis draait met de bal, schiet en ... Anyż verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Dwulicy is nu in balbezit. Mojżysz is nu in balbezit. Mojżysz passt de bal met de wreef. Żmuda is nu in balbezit. Żmuda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Gocław 52%, Stal Głowno 48%.
GKS Gocław - Stal Głowno 0:3