Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UTD Kompania [L]ZaJaCzKi[L]
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 30
poor Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Kremblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzycha rent richting de bal. Warzycha passt de bal in één keer door. Kubisz rent richting de bal. Kubisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Cichecki geeft de bal voor. Tasak is nu in balbezit. Tasak passt de bal in één keer door. Bęben bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęben schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Smutas verovert de bal door een tackle van achteren. Bęben rent richting de bal. Smutas maakt een afschuwelijke overtreding. Smutas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

11e minuut.
Druciak controleert de bal met de borst. Druciak passt de bal in één keer door. Zdrojewski rent richting de bal. Kubisz is nu in balbezit. Kubisz draait met de bal, schiet en ... Rekowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTD Kompania - [L]ZaJaCzKi[L] 0:1

25e minuut.
Zdrojewski is nu in balbezit. Warzycha is nu in balbezit. Zdrojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Kremblewski is nu in balbezit. Kremblewski passt de bal met de wreef. Kubisz met een sublieme pass. Zdrojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrojewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Rekowski trapt de bal weg. Inworp. Druciak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burczyński rent richting de bal. Burczyński passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cichecki passt de bal zonder na te denken. Warzycha is nu in balbezit. Burczyński onderschept slim de pass. Burczyński met een sublieme pass. Zdrojewski is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tasak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremblewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kremblewski speelt de bal door. Nowakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowakowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTD Kompania 68%, [L]ZaJaCzKi[L] 32%.
UTD Kompania - [L]ZaJaCzKi[L] 0:1

46e minuut.
Młynarski geeft de bal voor. Daar is Tasak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tasak met een sublieme pass. Bęben is nu in balbezit. Bęben haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UTD Kompania - [L]ZaJaCzKi[L] 1:1

53e minuut.
Doeltrap. Rekowski met een harde bal richting middenveld. Kremblewski kopt de bal weg. Zdrojewski rent richting de bal. Zdrojewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Warzycha is nu in balbezit. Burczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Burczyński passt de bal in één keer door. Kubisz rent richting de bal. Kubisz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Burczyk kopt de bal weg. Zdrojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrojewski passt de bal zonder na te denken. Burczyk met een sublieme pass. Kubisz rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Bęben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burczyński rent richting de bal. Burczyński passt de bal met de wreef. Kubisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisz haalt uit met een fantastische trap. Rekowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Inworp. Kremblewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burczyński rent richting de bal. Burczyński met een sublieme pass. Druciak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Zdrojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrojewski schiet op doel. Warzycha heeft problemen om de bal te vangen. Druciak is nu in balbezit. Druciak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UTD Kompania - [L]ZaJaCzKi[L] 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTD Kompania 50%, [L]ZaJaCzKi[L] 50%.
UTD Kompania - [L]ZaJaCzKi[L] 1:2