Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SH Ruch 1920 choRzow RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Chudzikowski rent richting de bal. Krech is nu in balbezit. Sadlok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sadlok krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Pachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulicki passt de bal in één keer door. Mołda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mołda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Krech met een sublieme pass. Klungelig pakt Sulicki de bal. Sulicki speelt de bal door. Mołda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mołda haalt uit met een fantastische trap. Rabakoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Etkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SH Ruch 1920 choRzow - RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki 0:1

29e minuut.
Ćmikiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ćmikiewicz met een sublieme pass. Bonk met een sublieme pass. Mołda rent richting de bal. Mołda haalt uit met een fantastische trap. Rabakoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Sadlok rent richting de bal. Bonk is nu in balbezit. Bonk speelt de bal door. Mołda rent richting de bal. Mołda draait met de bal, schiet en ... Rabakoń bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SH Ruch 1920 choRzow 64%, RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki 36%.
SH Ruch 1920 choRzow - RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki 0:1

68e minuut.
Pachuła geeft een hoge lob. Pytlarz kopt de bal weg. Brycht heeft problemen om de bal te vangen. Chudzikowski is nu in balbezit. Chudzikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SH Ruch 1920 choRzow 56%, RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki 44%.
SH Ruch 1920 choRzow - RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki 0:1