Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki Vikings Sandefjord IF
Normal Tactiek Szatańska
47% Balbezit 53%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
19.6 gemiddelde waardering 45.3
weak Schieten good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen good


4e minuut.
Pesel verovert de bal door een tackle van achteren. Pesel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özdeş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fregoni geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mordechaj is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki - Vikings Sandefjord IF 0:1

8e minuut.
Dragosevich rent richting de bal. Dragosevich met een sublieme pass. Mordechaj is nu in balbezit. Mordechaj haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pesel de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki - Vikings Sandefjord IF 0:2

9e minuut.
Bruravik speelt de bal door. Fregoni is nu in balbezit. Fregoni met een sublieme pass. Klimov rent richting de bal. Klimov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bojko trapt de bal weg. Yusifzadə geeft een lange en hoge pass. Mordechaj kopt de bal weg. Fregoni is nu in balbezit. Fregoni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Inworp. Özdeş met een snelle inworp. Dragosevich is nu in balbezit. Dragosevich geeft de bal voor. Mordechaj krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Özdeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdeş passt de bal met de wreef. Klimov rent richting de bal. Mordechaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordechaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ionatamishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Ionatamishvili geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pesel de bal. Mordechaj verovert de bal door een tackle van achteren. Mordechaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki - Vikings Sandefjord IF 0:3

37e minuut.
Özdeş met een sublieme pass. Dragosevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragosevich probeert naar een medespeler te passen. Mordechaj rent richting de bal. Mordechaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Özdeş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özdeş speelt de bal door. Fregoni speelt de bal door. Daar is Dragosevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragosevich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki - Vikings Sandefjord IF 0:4

39e minuut.
Fregoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregoni passt de bal zonder na te denken. Warulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregoni onderschept slim de pass. Fregoni draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Fregoni verovert de bal door een tackle van achteren. Fregoni met een sublieme pass. Kącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordechaj onderschept slim de pass. Mordechaj draait met de bal, schiet en ... Bojko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dragosevich zal de hoekschop nemen. Mordechaj springt en kopt de bal. Bojko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki - Vikings Sandefjord IF 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki 76%, Vikings Sandefjord IF 24%.
RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki - Vikings Sandefjord IF 0:5

49e minuut.
Krech geeft de bal voor. Sulicki kopt de bal weg. Klimov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mordechaj rent richting de bal. Mordechaj schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki - Vikings Sandefjord IF 0:6

53e minuut.
Mordechaj rent richting de bal. Kącki onderschept slim de pass. Kącki passt de bal in één keer door. Fregoni is nu in balbezit. Fregoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Pesel trapt de bal weg van het doel. Mordechaj kopt de bal weg. Dragosevich is nu in balbezit. Dragosevich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doeltrap. Bojko trapt de bal weg van het doel. Yusifzadə kopt de bal weg. Klimov is nu in balbezit. Klimov haalt uit met een fantastische trap. Bojko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Özdeş passt de bal met de wreef. Yusifzadə is nu in balbezit. Yusifzadə passt de bal in één keer door. Klimov is nu in balbezit. Klimov draait met de bal, schiet en ... Bojko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki - Vikings Sandefjord IF 0:7

73e minuut.
Özdeş is nu in balbezit. Özdeş passt de bal zonder na te denken. Klimov is nu in balbezit. Klimov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özdeş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Dragosevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragosevich geeft een lange en hoge pass. Mordechaj maakt een snoekduik en kopt de bal. Bojko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Trynkiewicz geeft een hoge lob. Mołda controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Yusifzadə neemt vlug de vrije trap. Mordechaj is nu in balbezit. Mordechaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klimov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki - Vikings Sandefjord IF 0:8

89e minuut.
Warulik is nu in balbezit. Mordechaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Warulik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mordechaj raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Özdeş neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bojko trapt de bal weg. Özdeş kopt de bal weg. Dragosevich rent richting de bal. Dragosevich geeft een lange en hoge pass. Mordechaj heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki - Vikings Sandefjord IF 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki 83%, Vikings Sandefjord IF 17%.
RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki - Vikings Sandefjord IF 0:9