Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radioaktywne Wróble Niszczyciele
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Engel rent richting de bal. Engel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gowik de bal. Osetek is nu in balbezit. Osetek draait met de bal, schiet en ... Złotorowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radioaktywne Wróble - Niszczyciele 0:1

16e minuut.
Klimkowski rent richting de bal. Kasperczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kasperczak met een sublieme pass. Nowosiński is nu in balbezit. Nowosiński schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Deptuch onderschept slim de pass. Dydek is nu in balbezit. Engel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Engel krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Kokosiński probeert naar een medespeler te passen. Engel rent richting de bal. Engel speelt de bal door. Osetek is nu in balbezit. Osetek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Radioaktywne Wróble - Niszczyciele 0:2

38e minuut.
Kokosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Nowosiński onderschept slim de pass. Nowosiński passt de bal zonder na te denken. Grocholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Wanatowicz heeft problemen om de bal te vangen. Welikow rent richting de bal. Wanatowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wanatowicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radioaktywne Wróble 37%, Niszczyciele 63%.
Radioaktywne Wróble - Niszczyciele 0:2

62e minuut.
Dydek rent richting de bal. Engel onderschept slim de pass. Engel passt de bal in één keer door. Osetek rent richting de bal. Osetek draait met de bal, schiet en ... Złotorowicz bokst de bal weg.

68e minuut.
Dydek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dydek probeert naar een medespeler te passen. Maczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosiński onderschept slim de pass. Nowosiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klimkowski passt de bal met de wreef. Dydek heeft problemen om de bal te vangen. Kokosiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kokosiński krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Żurawski met een sublieme pass. Myśliwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Judycki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Myśliwiec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klimkowski met een snel genomen vrije trap. Złotorowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Klimkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimkowski probeert naar een medespeler te passen. Engel is nu in balbezit. Engel schiet op doel. Złotorowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Radioaktywne Wróble - Niszczyciele 0:3

85e minuut.
Żurawski probeert naar een medespeler te passen. Nowosiński is nu in balbezit. Maczkowski is nu in balbezit. Nowosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Nowosiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radioaktywne Wróble 44%, Niszczyciele 56%.
Radioaktywne Wróble - Niszczyciele 0:3