Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zielone Tasaki HNTAI FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Gajkowski passt de bal met de wreef. Daar is Jaskólski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaskólski met een sublieme pass. Ciapała rent richting de bal. Ciapała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Tasaki - HNTAI FC 0:1

21e minuut.
Gajkowski is nu in balbezit. Ciapała is nu in balbezit. Ciapała passt de bal zonder na te denken. Iwaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaszko schiet op doel. Paal!

30e minuut.
Mikita bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaszko verovert de bal door een tackle van achteren. Iwaszko passt de bal met de wreef. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Tasaki - HNTAI FC 0:2

43e minuut.
Inworp. Gajkowski met een snelle inworp. Iwaszko rent richting de bal. Iwaszko geeft de bal voor. Mikita kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Idziorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikita tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Idziorek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Idziorek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gajkowski rent richting de bal. Gajkowski draait met de bal, schiet en ... Jaskólski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Szemoński speelt de bal door. Brózda is nu in balbezit. Brózda passt de bal met de wreef. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielone Tasaki 60%, HNTAI FC 40%.
Zielone Tasaki - HNTAI FC 0:2

55e minuut.
Cieciera is nu in balbezit. Szemoński onderschept slim de pass. Szemoński geeft de bal voor. Kurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Tasaki - HNTAI FC 1:2

65e minuut.
Szajter onderschept slim de pass. Cieciera bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szemoński krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Inworp. Szemoński met de inworp. Mikita heeft problemen om de bal te vangen. Iwaszko rent richting de bal. Iwaszko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Iwaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaszko passt de bal met de wreef. Holak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pazderski de bal. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielone Tasaki 59%, HNTAI FC 41%.
Zielone Tasaki - HNTAI FC 1:2