Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PROCH Barcelona Gdańsk
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Loczkowski kopt de bal weg. Inworp. Wierusz met een snelle inworp. Kułyk is nu in balbezit. Kułyk haalt uit met een fantastische trap. Podsiadło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mirwa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Samotny bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotny probeert naar een medespeler te passen. Wantrych met een sublieme pass. Hudysz is nu in balbezit. Hudysz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PROCH - Barcelona Gdańsk 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PROCH 41%, Barcelona Gdańsk 59%.
PROCH - Barcelona Gdańsk 1:0

77e minuut.
Hudysz rent richting de bal. Zaremba verovert de bal door een tackle van achteren. Hudysz onderschept slim de pass. Wantrych is nu in balbezit. Wantrych draait met de bal, schiet en ... Łach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Loczkowski rent richting de bal. Wierusz onderschept slim de pass. Loczkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wierusz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wierusz kan niet meer verder spelen. Orliński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PROCH 39%, Barcelona Gdańsk 61%.
PROCH - Barcelona Gdańsk 1:0