Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KLN Team Associazione Calcio Milan
We Will See Tactiek co to jest
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 20.9
goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


30e minuut.
Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzchowski onderschept slim de pass. Zwierzchowski met een sublieme pass. Kakun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gołębiewski geeft de bal voor. Kakun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakun probeert naar een medespeler te passen. Jarosiewicz rent richting de bal. Jarosiewicz draait met de bal, schiet en ... Hutai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLN Team 35%, Associazione Calcio Milan 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KLN Team - Associazione Calcio Milan 0:0

57e minuut.
Gołębiewski rent richting de bal. Gołębiewski passt de bal met de wreef. Abramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jarosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Hutai bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat Hutai niet meer kan verder spelen. Pietraszewski komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Daar is Zwierzchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwierzchowski geeft de bal voor. Munzur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakun onderschept slim de pass. Kakun schiet op doel. Pietraszewski bokst de bal weg.

64e minuut.
Piekarski heeft problemen om de bal te vangen. Ormaechea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abramowski de bal. Kakun is nu in balbezit. Kakun draait met de bal, schiet en ... Pietraszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Gołębiewski passt de bal met de wreef. Kakun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakun passt de bal in één keer door. Jarosiewicz is nu in balbezit. Jarosiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Milesi met de inworp. Piekarski rent richting de bal. Piekarski passt de bal met de wreef. Pinzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinzani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLN Team 28%, Associazione Calcio Milan 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KLN Team - Associazione Calcio Milan 0:0