Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jogisie 2024 Gniewianie
Normal Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 24.4
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Matysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysiak passt de bal zonder na te denken. Baj bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzienisz rent richting de bal. Dzienisz draait met de bal, schiet en ... Budka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Matysiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kalicki is nu in balbezit. Kalicki geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
jogisie 2024 - Gniewianie 0:1

25e minuut.
Baj is nu in balbezit. Dzienisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzienisz met een sublieme pass. Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek schiet op doel. Budka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
jogisie 2024 - Gniewianie 0:2

27e minuut.
Kalicki onderschept slim de pass. Kalicki geeft een lange en hoge pass. Benedykciuk heeft problemen om de bal te vangen. Szumek is nu in balbezit. Szumek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jogisie 2024 - Gniewianie 0:3

38e minuut.
Szmajdziński rent richting de bal. Sioćko rent richting de bal. Szmajdziński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szmajdziński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jogisie 2024 56%, Gniewianie 44%.
jogisie 2024 - Gniewianie 0:3

47e minuut.
Kalicki is nu in balbezit. Rudowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalicki. Rudowski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rudowski kan niet meer verder spelen. Ścisłowski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Fafik geeft de bal voor. Szymkowiak met een sublieme pass. Daar is Czetwertyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmajdziński is nu in balbezit. Szmajdziński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kosowski rent richting de bal. Dzienisz onderschept slim de pass. Dzienisz met een sublieme pass. Szumek rent richting de bal. Szumek schiet op doel. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Stańkowski geeft de bal voor. Inworp. Tkocz met een snelle inworp. Daar is Szmajdziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmajdziński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jogisie 2024 36%, Gniewianie 64%.
jogisie 2024 - Gniewianie 0:3