Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:50
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0033
  • Stadion: śruba Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1795
śruba Skrwa Sikórz
532 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 17.1
average Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Kocoł geeft de bal voor. Kopernik kopt de bal weg. Sugalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugalski draait met de bal, schiet en ... Bombel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
śruba - Skrwa Sikórz 1:0

15e minuut.
Midzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Midzior geeft de bal voor. Harasymiuk heeft problemen om de bal te vangen. Harasymiuk schiet op doel. Bombel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
śruba - Skrwa Sikórz 2:0

15e minuut.
Harasymiuk is nu in balbezit. Harasymiuk met een sublieme pass. Daar is Kopernik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaracz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kopernik kopt de bal weg. Klungelig pakt Łysik de bal. Sugalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugalski draait met de bal, schiet en ... Łapanka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Łysik probeert de bal aan de voet te houden. Harasymiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasymiuk passt de bal zonder na te denken. Sugalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugalski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gałusa geeft een lange en hoge pass. Harasymiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasymiuk passt de bal met de wreef. Łysik probeert de bal aan de voet te houden. Harasymiuk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
śruba - Skrwa Sikórz 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: śruba 42%, Skrwa Sikórz 58%.
śruba - Skrwa Sikórz 3:0

62e minuut.
Kecman geeft een lange en hoge pass. Scherfke is nu in balbezit. Kopernik verovert de bal door een tackle van achteren. Kopernik passt de bal zonder na te denken. Midzior geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Harasymiuk stond buitenspel. Wojtyła komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Opolski verovert de bal door een tackle van achteren. Kopernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernik probeert naar een medespeler te passen. Sugalski rent richting de bal. Sugalski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Łysik kopt de bal weg. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sugalski. Sugalski krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Doeltrap. Obrońca komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kopernik speelt de bal door. Daar is Wojtyła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtyła met een sublieme pass. Sugalski rent richting de bal. Sugalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
śruba - Skrwa Sikórz 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: śruba 22%, Skrwa Sikórz 78%.
śruba - Skrwa Sikórz 4:0