Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pędzące Orki świrusy
Normal Tactiek 2sx
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 31.2
poor Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Kušljić geeft een lange en hoge pass. Daar is Bereza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węgierski rent richting de bal. Węgierski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Karejärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Rydlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuna verovert de bal door een tackle van achteren. Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Karejärvi probeert de bal aan de voet te houden. Gzik is nu in balbezit. Salata begaat een overtreding. Salata krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Rosal verovert de bal door een tackle van achteren. Rosal passt de bal met de wreef. Karejärvi is nu in balbezit. Karejärvi haalt uit met een fantastische trap. Anuszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące Orki - świrusy 0:1

32e minuut.
Kuna rent richting de bal. Kuna probeert naar een medespeler te passen. Cacavale probeert naar een medespeler te passen. Rosal rent richting de bal. Rosal draait met de bal, schiet en ... Anuszewski bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Karejärvi geeft een hoge lob. Bożek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Overbeeke. Bożek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bożek kan niet meer verder spelen. Pomarańczawski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pędzące Orki 68%, świrusy 32%.
Pędzące Orki - świrusy 0:1

48e minuut.
Węgierski verovert de bal door een tackle van achteren. Węgierski passt de bal met de wreef. Overbeeke met een sublieme pass. Rosal is nu in balbezit. Rosal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące Orki - świrusy 0:2

60e minuut.
Czopik geeft de bal voor. Salata is nu in balbezit. Rosal is nu in balbezit. Rosal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące Orki - świrusy 0:3

61e minuut.
Osa passt de bal in één keer door. Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarski geeft een lange en hoge pass. Daar is Węgierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węgierski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuna probeert naar een medespeler te passen. Czopik speelt de bal door. Klungelig pakt Rosal de bal. Rosal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Incerti komt het veld opgelopen. Prędota komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Karejärvi heeft problemen om de bal te vangen. Prędota is nu in balbezit. Prędota probeert naar een medespeler te passen. Incerti heeft problemen om de bal te vangen. Incerti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Buitenspel voor Węgierski. Goede buitenspelval van de verdediging. Esnal maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Incerti kopt de bal weg. Prędota rent richting de bal. Prędota draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące Orki - świrusy 0:4

82e minuut.
Osa bereikt de bal nog maar net als eerste. Osa geeft een lange en hoge pass. Rydlewski kopt de bal weg. Incerti is nu in balbezit. Incerti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prędota bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące Orki - świrusy 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pędzące Orki 76%, świrusy 24%.
Pędzące Orki - świrusy 0:5