Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Elektronik KKS Sarkofagi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Brzęczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka onderschept slim de pass. Łydka probeert naar een medespeler te passen. Marynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marynarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Cieśliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudysiak is nu in balbezit. Świerszcz rent richting de bal. Pudysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pudysiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Jedliński verovert de bal door een tackle van achteren. Brzęczek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cieśliński. Cieśliński krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Dittman rent richting de bal. Brzęczek verovert de bal door een tackle van achteren. Brzęczek speelt de bal door. Jedliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pudysiak kan de bal niet met de borst controleren. Świerszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudysiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pudysiak krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Świerszcz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Starowicz met een snel genomen vrije trap. Ostroróg bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedliński onderschept slim de pass. Brzęczek is nu in balbezit. Brzęczek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Elektronik 62%, KKS Sarkofagi 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Elektronik - KKS Sarkofagi 0:0

78e minuut.
Chełmiński rent richting de bal. Chełmiński geeft een lange en hoge pass. Jedliński kopt de bal weg. Brzęczek rent richting de bal. Brzęczek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Świerszcz rent richting de bal. Świerszcz passt de bal met de wreef. Wąpierz is nu in balbezit. Marynarz onderschept slim de pass. Marynarz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Elektronik 58%, KKS Sarkofagi 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Elektronik - KKS Sarkofagi 0:0