Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS ABG WISŁA KRAKÓW Memczester
433 Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
22% Spel op eigen helft 78%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 16.3
good Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Brusasco speelt de bal door. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu schiet op doel. Szymaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Buczkowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Memczester 1:0

11e minuut.
Kovačević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chinţoiu heeft problemen om de bal te vangen. Feraru is nu in balbezit. Feraru schiet op doel. Szymaniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Memczester 2:0

12e minuut.
Kovačević is nu in balbezit. Kovačević probeert naar een medespeler te passen. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap. Szymaniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Memczester 3:0

17e minuut.
Rożek rent richting de bal. Brusasco verovert de bal door een tackle van achteren. Brusasco passt de bal met de wreef. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Memczester 4:0

17e minuut.
Józefiak heeft problemen om de bal te vangen. Lichodziejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Chinţoiu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chinţoiu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

33e minuut.
Feraru onderschept slim de pass. Feraru passt de bal zonder na te denken. Guignard is nu in balbezit. Opolski met een sublieme pass. Daar is Szymaniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Szczepańczyk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guignard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feraru heeft problemen om de bal te vangen. Feraru haalt uit met een fantastische trap. Szymaniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Memczester 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS ABG WISŁA KRAKÓW 24%, Memczester 76%.
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Memczester 5:0

53e minuut.
Lichodziejewski rent richting de bal. Kaesbauer verovert de bal door een tackle van achteren. Brusasco met een sublieme pass. Feraru rent richting de bal. Feraru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Guignard bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru heeft problemen om de bal te vangen. Szczepańczyk probeert naar een medespeler te passen. Brusasco rent richting de bal. Brusasco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Velcea komt het veld opgelopen. Dusart komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Rożek geeft een hoge lob. Fred probeert de bal met de borst te controleren. Cieślar begaat een overtreding. Fred wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fred kan niet meer verder spelen.

77e minuut.
Dusart heeft problemen om de bal te vangen. Dusart geeft de bal voor. Velcea is nu in balbezit. Velcea geeft een lange en hoge pass. Guignard kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Oklej met de inworp. Rożek is nu in balbezit. Kovačević verovert de bal door een tackle van achteren. Dusart is nu in balbezit. Dusart probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Buczkowski kopt de bal weg. Kaesbauer is nu in balbezit. Kaesbauer speelt de bal door. Dusart heeft problemen om de bal te vangen. Dusart haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS ABG WISŁA KRAKÓW 20%, Memczester 80%.
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Memczester 5:0