Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szmacianka KP Drapieżne Króliki
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 14.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Rathnau rent richting de bal. Rathnau speelt de bal door. Szczerba is nu in balbezit. Nowotniak is nu in balbezit. Nowotniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmacianka KP - Drapieżne Króliki 0:1

27e minuut.
Jacoszek kopt de bal weg. Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasuski passt de bal zonder na te denken. Twarowski rent richting de bal. Twarowski haalt uit met een fantastische trap. Mamet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Midzior met een sublieme pass. Twarowski is nu in balbezit. Twarowski geeft een hoge lob. Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Jacoszek geeft de bal voor. Stojan is nu in balbezit. Stojan speelt de bal door. Midzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Midzior haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szmacianka KP 46%, Drapieżne Króliki 54%.
Szmacianka KP - Drapieżne Króliki 0:1

54e minuut.
Wojtóściszyn geeft een lange en hoge pass. Inworp. Twarowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Stojan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szczerba met een sublieme pass. Kuzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowotniak verovert de bal door een tackle van achteren. Nowotniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Nowotniak is nu in balbezit. Wisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nowotniak zijn tegenspeler op de grond. Wisłocki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wisłocki kan niet meer verder spelen. Grosicki komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Grosicki met een sublieme pass. Midzior rent richting de bal. Krasuski is nu in balbezit. Midzior onderschept slim de pass. Midzior schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szmacianka KP 44%, Drapieżne Króliki 56%.
Szmacianka KP - Drapieżne Króliki 0:1