Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MillenialsiGuro Kal-El85
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Jasina geeft een hoge lob. Inworp. Dworski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faron geeft een lange en hoge pass. Maślona probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dworski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dworski geeft een lange en hoge pass. Pałasiewicz rent richting de bal. Dworski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dworski krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Fedorczak met een snelle inworp. Jasina is nu in balbezit. Bogusz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bogusz krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Barulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barulski schiet op doel. Gryniewicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Faron is nu in balbezit. Faron haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dworski is nu in balbezit. Dworski geeft de bal voor. Gryniewicki is nu in balbezit. Barulski rent richting de bal. Barulski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mielczarek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuświk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rempalski is nu in balbezit. Rempalski geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MillenialsiGuro 44%, Kal-El85 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MillenialsiGuro - Kal-El85 0:0

70e minuut.
Pałasiewicz is nu in balbezit. Rycak is nu in balbezit. Rycak passt de bal zonder na te denken. Rempalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rempalski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mielczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuświk is nu in balbezit. Met opzet legt Mielczarek zijn tegenspeler op de grond. Kuświk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

81e minuut.
Mielczarek geeft de bal voor. Faron is nu in balbezit. Faron passt de bal zonder na te denken. Barulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barulski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MillenialsiGuro 50%, Kal-El85 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MillenialsiGuro - Kal-El85 0:0