Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kanonierzy Warszawa MillenialsiGuro
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Pachelski rent richting de bal. Kajetanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kajetanowicz probeert naar een medespeler te passen. Cupełek rent richting de bal. Cupełek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Jasina is nu in balbezit. Kajetanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kajetanowicz de bal. Kajetanowicz draait met de bal, schiet en ... Puk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonierzy Warszawa - MillenialsiGuro 1:0

13e minuut.
Jasina onderschept slim de pass. Redes speelt de bal door. Styczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Styczek draait met de bal, schiet en ... Topolek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kanonierzy Warszawa - MillenialsiGuro 1:1

23e minuut.
Cupełek rent richting de bal. Cupełek schiet op doel. Maślona probeert de bal aan de voet te houden. Cupełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupełek schiet op doel. Puk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Cupełek is nu in balbezit. Jasina verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kajetanowicz. Kajetanowicz krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Włostowski met een sublieme pass. Redes rent richting de bal. Redes probeert naar een medespeler te passen. Cupełek rent richting de bal. Cupełek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanonierzy Warszawa 39%, MillenialsiGuro 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kanonierzy Warszawa - MillenialsiGuro 1:1

48e minuut.
Pachelski passt de bal met de wreef. Cupełek is nu in balbezit. Gryniewicki is nu in balbezit. Kajetanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kajetanowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Jasina kan de bal niet met de borst controleren. Kajetanowicz is nu in balbezit. Kajetanowicz met een sublieme pass. Cupełek is nu in balbezit. Cupełek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonierzy Warszawa - MillenialsiGuro 2:1

81e minuut.
Jasina speelt de bal door. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn probeert naar een medespeler te passen. Cupełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupełek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Opyd de bal. Rempalski rent richting de bal. Rempalski passt de bal met de wreef. Styczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Styczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanonierzy Warszawa 47%, MillenialsiGuro 53%.
Kanonierzy Warszawa - MillenialsiGuro 2:1