Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sobięcin Wałbrzych E = mc²
laga1 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
47.1 gemiddelde waardering 29.7
solid Schieten average
solid Passen weak
good Verdedigen average


1e minuut.
Pitter met een sublieme pass. Sergipano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eriksrud. Eriksrud krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Verdixanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pitter probeert naar een medespeler te passen. Sergipano rent richting de bal. Sergipano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - E = mc² 1:0

11e minuut.
Griff verovert de bal door een tackle van achteren. Griff geeft de bal voor. Verdixanov heeft problemen om de bal te vangen. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap. Wędzonka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - E = mc² 2:0

18e minuut.
Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov passt de bal in één keer door. Pitter probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sergipano de bal. Sergipano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Verdixanov controleert de bal met de borst. Bregović rent richting de bal. Bregović met een sublieme pass. Pitter is nu in balbezit. Pitter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Åsheim is nu in balbezit. Strudal onderschept slim de pass. Strudal geeft een lange en hoge pass. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kmiotek speelt de bal door. Åsheim controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Strudal maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tiến Tùng rent richting de bal. Tiến Tùng passt de bal met de wreef. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nagel de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Griff komt bij de bal en schiet. Daar is Bregović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bregović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - E = mc² 3:0

40e minuut.
Mansur verovert de bal door een tackle van achteren. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Mansur ... Strafschop! Verdixanov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bregović legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sobięcin Wałbrzych 30%, E = mc² 70%.
Sobięcin Wałbrzych - E = mc² 3:0

46e minuut.
Kessler komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kessler probeert naar een medespeler te passen. Rechciński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Buitenspel voor Okoński. Goede buitenspelval van de verdediging. Matusik neemt vlug de vrije trap. Verdixanov heeft problemen om de bal te vangen. Verdixanov draait met de bal, schiet en ... Paal! Wędzonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Nagel geeft een lange en hoge pass. Matusik kopt de bal weg. Daar is Korzyniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sergipano is nu in balbezit. Sergipano haalt uit met een fantastische trap. Wędzonka bokst de bal weg.

50e minuut.
Strudal speelt de bal door. Matusik rent richting de bal. Matusik geeft een lange en hoge pass. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pitter heeft problemen om de bal te vangen. Pitter met een sublieme pass. Bregović probeert naar een medespeler te passen. Pitter is nu in balbezit. Pitter haalt uit met een fantastische trap. Wędzonka bokst de bal weg.

54e minuut.
Okoński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pluciński komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Tzavlakis verovert de bal door een tackle van achteren. Tzavlakis geeft een hoge lob. Verdixanov kopt de bal weg. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano haalt uit met een fantastische trap. Wędzonka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Tzavlakis rent richting de bal. Tzavlakis geeft een lange en hoge pass. Pitter kopt de bal weg. Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov schiet op doel. Wędzonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov draait met de bal, schiet en ... Wędzonka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - E = mc² 4:0

61e minuut.
Matusik speelt de bal door. Tzavlakis is nu in balbezit. Tzavlakis geeft de bal voor. Griff bereikt de bal nog maar net als eerste. Griff schiet op doel. Wędzonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Sergipano probeert naar een medespeler te passen. Pitter met een sublieme pass. Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov schiet op doel. Wędzonka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - E = mc² 5:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baszko komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Pitter verovert de bal door een tackle van achteren. Pitter speelt de bal door. Kessler rent richting de bal. Kessler geeft een lange en hoge pass. Sergipano springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Borowski geeft de bal voor. Pitter kopt de bal weg. Baszko rent richting de bal. Baszko haalt uit met een fantastische trap. Wędzonka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - E = mc² 6:0

71e minuut.
Nienażarty komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Griff geeft een lange en hoge pass. Baszko heeft problemen om de bal te vangen. Nienażarty bereikt de bal nog maar net als eerste. Nienażarty geeft de bal voor. Baszko krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Zušťák geeft de bal voor. Griff bereikt de bal nog maar net als eerste. Griff geeft een lange en hoge pass. Baszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cebeiroa speelt de bal door. Kessler kopt de bal weg. Daar is Nagel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sergipano rent richting de bal. Sergipano schiet op doel. Wędzonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sobięcin Wałbrzych 26%, E = mc² 74%.
Sobięcin Wałbrzych - E = mc² 6:0