Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academy Silesia Stella Mondiale
IIIL Tactiek 352
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 17.3
excellent Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Rosiecki passt de bal met de wreef. Czachowski heeft problemen om de bal te vangen. Czachowski speelt de bal door. Gér rent richting de bal. Gér draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Stella Mondiale 1:0

10e minuut.
Topka geeft een hoge lob. Pilarczyk probeert de bal aan de voet te houden. Mustafayev rent richting de bal. Mustafayev haalt uit met een fantastische trap. Dziewulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Stella Mondiale 2:0

12e minuut.
Cywiński onderschept slim de pass. Cywiński speelt de bal door. Mustafayev is nu in balbezit. Czachowski rent richting de bal. Czachowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Stella Mondiale 3:0

14e minuut.
Rosiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gér verovert de bal door een tackle van achteren. Gér met een sublieme pass. Czachowski is nu in balbezit. Czachowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Stella Mondiale 4:0

15e minuut.
Laslandes met een sublieme pass. Daar is Gér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gér passt de bal zonder na te denken. Czachowski is nu in balbezit. Czachowski draait met de bal, schiet en ... Dziewulski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Stella Mondiale 5:0

16e minuut.
Mamrot met een sublieme pass. Kuchczyński is nu in balbezit. Czachowski rent richting de bal. Czachowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Cârstea is nu in balbezit. Cârstea passt de bal in één keer door. Czachowski is nu in balbezit. Gér is nu in balbezit. Gér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Stella Mondiale 6:0

23e minuut.
Brożyna heeft problemen om de bal te vangen. Czachowski rent richting de bal. Czachowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cârstea de bal. Cârstea geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dziewulski trapt de bal weg van het doel. Mamrot kopt de bal weg. Laslandes speelt de bal door. Czachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachowski schiet op doel. Dziewulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Klungelig pakt Mirski de bal. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Laslandes onderschept slim de pass. Laslandes geeft de bal voor. Czachowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Dziewulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Stella Mondiale 7:0

33e minuut.
Czachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachowski speelt de bal door. Mustafayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafayev haalt uit met een fantastische trap. Dziewulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Stella Mondiale 8:0

34e minuut.
Olejok passt de bal in één keer door. Brożyna is nu in balbezit. Czachowski onderschept slim de pass. Gér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gér draait met de bal, schiet en ... Dziewulski bokst de bal weg. Mustafayev rent richting de bal. Mustafayev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Stella Mondiale 9:0

36e minuut.
Dziewulski met een harde bal richting middenveld. Daar is Pilarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mustafayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafayev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Stella Mondiale 10:0

39e minuut.
Brożyna kopt de bal weg. Rosiecki heeft problemen om de bal te vangen. Gér speelt de bal door. Klungelig pakt Czachowski de bal. Czachowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Cârstea passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gér de bal. Gér geeft een hoge lob. Mustafayev rent richting de bal. Mustafayev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Stella Mondiale 11:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laslandes met de inworp. Gér rent richting de bal. Gér geeft een lange en hoge pass. Mirski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dziewulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Czachowski is nu in balbezit. Czachowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Stella Mondiale 12:0

44e minuut.
Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk geeft een lange en hoge pass. Czachowski kopt de bal weg. Mustafayev is nu in balbezit. Mustafayev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy Silesia 22%, Stella Mondiale 78%.
Academy Silesia - Stella Mondiale 12:0

46e minuut.
Mamrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamrot passt de bal in één keer door. Mirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gér rent richting de bal. Gér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Stella Mondiale 13:0

47e minuut.
Czachowski passt de bal zonder na te denken. Gér rent richting de bal. Gér passt de bal in één keer door. Czachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Stella Mondiale 14:0

51e minuut.
Brożyna controleert de bal met de borst. Mustafayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafayev geeft de bal voor. Czachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Stella Mondiale 15:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorgoń komt het veld opgelopen. Cywiński met de inworp. Mustafayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafayev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Żygus trapt de bal weg. Cârstea kopt de bal weg. Gér controleert de bal met de borst. Gér draait met de bal, schiet en ... Dziewulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Służewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gér met de inworp. Laslandes is nu in balbezit. Laslandes geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Doeltrap. Dziewulski trapt de bal weg. Cywiński geeft de bal voor. Gér is nu in balbezit. Gér haalt uit met een fantastische trap. Dziewulski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Mamrot rent richting de bal. Cywiński verovert de bal door een tackle van achteren. Cywiński met een sublieme pass. Mustafayev is nu in balbezit. Mustafayev haalt uit met een fantastische trap. Paal! Dziewulski bokst de bal weg.

63e minuut.
Sykta onderschept slim de pass. Sykta geeft de bal voor. Gorgoń kan de bal niet met de borst controleren. Gér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gér schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gér verovert de bal door een tackle van achteren. Gér met een sublieme pass. Mustafayev rent richting de bal. Mustafayev schiet op doel. Dziewulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Stella Mondiale 16:0

74e minuut.
Daar is Służewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laslandes is nu in balbezit. Laslandes passt de bal zonder na te denken. Gorgoń rent richting de bal. Gorgoń draait met de bal, schiet en ... Dziewulski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Stella Mondiale 17:0

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dziewulski trapt de bal weg. Laslandes kopt de bal weg. Gér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gér haalt uit met een fantastische trap. Dziewulski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Stella Mondiale 18:0

81e minuut.
Ślesiński geeft de bal voor. Olejok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gorgoń rent richting de bal. Gorgoń draait met de bal, schiet en ... Dziewulski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gér rent richting de bal. Gér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Stella Mondiale 19:0

83e minuut.
Żygus geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cywiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mustafayev rent richting de bal. Mustafayev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mirski heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Noszczyk geeft een lange en hoge pass. Gér kopt de bal weg. Topka rent richting de bal. Gorgoń verovert de bal door een tackle van achteren. Gorgoń haalt uit met een fantastische trap. Dziewulski bokst de bal weg. Gér rent richting de bal. Gér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Stella Mondiale 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy Silesia 23%, Stella Mondiale 77%.
Academy Silesia - Stella Mondiale 20:0