Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ks podłęże GieKSa OLE
451 Tactiek 433
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 30.2
very good Schieten average
good Passen poor
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Obsatz passt de bal in één keer door. Pantera speelt de bal door. Tirone rent richting de bal. Tirone schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dzikuński de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Malone zal de hoekschop nemen. Tirone springt en kopt de bal. Liberda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Pantera passt de bal in één keer door. Berny bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trybiński krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Dzikuński probeert naar een medespeler te passen. Lancelowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obsatz rent richting de bal. Obsatz schiet op doel. Liberda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks podłęże - GieKSa OLE 1:0

18e minuut.
Obsatz verovert de bal door een tackle van achteren. Kapsa rent richting de bal. Obsatz verovert de bal door een tackle van achteren. Tirone rent richting de bal. Tirone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ks podłęże - GieKSa OLE 2:0

20e minuut.
Chomiński verovert de bal door een tackle van achteren. Piekarczyk is nu in balbezit. Pantera onderschept slim de pass. Pantera schiet op doel. Liberda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks podłęże - GieKSa OLE 3:0

24e minuut.
Lancelowski rent richting de bal. Tirone onderschept slim de pass. Dzikuński rent richting de bal. Tirone verovert de bal door een tackle van achteren. Tirone draait met de bal, schiet en ... Liberda bokst de bal weg.

29e minuut.
Chaniewski is nu in balbezit. Fera geeft een hoge lob. Klungelig pakt Piekarczyk de bal. Tirone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirone schiet op doel. Liberda bokst de bal weg.

30e minuut.
Dzikuński geeft een lange en hoge pass. Lemonnier met een sublieme pass. Obsatz rent richting de bal. Obsatz schiet op doel. Liberda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks podłęże - GieKSa OLE 4:0

32e minuut.
Obsatz met een sublieme pass. Tirone bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikuński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirone verovert de bal door een tackle van achteren. Tirone draait met de bal, schiet en ... Liberda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tirone raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guła komt het veld opgelopen. Malone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pantera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantera passt de bal zonder na te denken. Guła bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dzikuński trapt de bal weg van het doel. Pantera kopt de bal weg. Obsatz is nu in balbezit. Obsatz schiet op doel. Liberda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Piekarczyk de bal. Guła rent richting de bal. Guła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ks podłęże - GieKSa OLE 5:0

39e minuut.
Pop probeert naar een medespeler te passen. Lemonnier met een sublieme pass. Guła rent richting de bal. Guła haalt uit met een fantastische trap. Liberda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ks podłęże - GieKSa OLE 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks podłęże 38%, GieKSa OLE 62%.
ks podłęże - GieKSa OLE 6:0

47e minuut.
Malone bereikt de bal nog maar net als eerste. Malone passt de bal in één keer door. Obsatz is nu in balbezit. Obsatz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dzikuński de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ks podłęże - GieKSa OLE 7:0

56e minuut.
Trybiński is nu in balbezit. N`Toh verovert de bal door een tackle van achteren. Łyczmański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łyczmański krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Staniak heeft problemen om de bal te vangen. Staniak speelt de bal door. Klungelig pakt Guła de bal. Pantera rent richting de bal. Pantera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Trybiński is nu in balbezit. Trybiński passt de bal zonder na te denken. Kuryło met een sublieme pass. Chaniewski is nu in balbezit. Chaniewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lemonnier speelt de bal door. Pantera met een sublieme pass. Dzikuński is nu in balbezit. Guła onderschept slim de pass. Guła draait met de bal, schiet en ... Liberda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Dzikuński geeft de bal voor. Malone kopt de bal weg. Lemonnier speelt de bal door. Obsatz rent richting de bal. Obsatz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Aldao passt de bal zonder na te denken. Pantera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantera probeert naar een medespeler te passen. Guła rent richting de bal. Guła haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ks podłęże - GieKSa OLE 8:0

88e minuut.
Łyczmański bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Toh verovert de bal door een tackle van achteren. N`Toh geeft een lange en hoge pass. Guła is nu in balbezit. Guła haalt uit met een fantastische trap. Liberda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Obsatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Obsatz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ks podłęże - GieKSa OLE 9:0

89e minuut.
Chaniewski speelt de bal door. Obsatz is nu in balbezit. Obsatz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks podłęże 23%, GieKSa OLE 77%.
ks podłęże - GieKSa OLE 9:0