Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łagodne Stawy Inter Misiaki
Normal Tactiek expert plus
35% Balbezit 65%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 50.4
poor Schieten formidable
average Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Imperatori met een sublieme pass. Boczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amnar verovert de bal door een tackle van achteren. Amnar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łagodne Stawy - Inter Misiaki 0:1

4e minuut.
Gauci is nu in balbezit. Gauci passt de bal in één keer door. Hede heeft problemen om de bal te vangen. Hede geeft een hoge lob. Amnar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łagodne Stawy - Inter Misiaki 0:2

6e minuut.
Gauci geeft een lange en hoge pass. Daar is Konowalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amnar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Boczkowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łagodne Stawy - Inter Misiaki 0:3

7e minuut.
Amnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Boczkowski onderschept slim de pass. Boczkowski met een sublieme pass. Brokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokowski geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Jasik bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brokowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gauci springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Klungelig pakt Gębka de bal. Gębka speelt de bal door. Niemczyk heeft problemen om de bal te vangen. Gauci is nu in balbezit. Gauci schiet op doel. Jasik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Imperatori speelt de bal door. Hede is nu in balbezit. Hede passt de bal zonder na te denken. Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauci schiet op doel. Jasik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Imperatori passt de bal in één keer door. Brokowski rent richting de bal. Brokowski met een sublieme pass. Amnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amnar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kadłubowski kopt de bal weg. Gałusa heeft problemen om de bal te vangen. Miszkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasiuk geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Amnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amnar passt de bal in één keer door. Imperatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Imperatori schiet op doel. Jasik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łagodne Stawy - Inter Misiaki 0:4

26e minuut.
Hede met een sublieme pass. Gauci is nu in balbezit. Gauci passt de bal met de wreef. Amnar heeft problemen om de bal te vangen. Amnar draait met de bal, schiet en ... Jasik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hede met de inworp. Gauci is nu in balbezit. Gauci geeft de bal voor. Boczkowski heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Amnar is nu in balbezit. Boczkowski rent richting de bal. Szmatuła rent richting de bal. Gauci verovert de bal door een tackle van achteren. Gauci schiet op doel. Jasik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gałusa is nu in balbezit. Amnar verovert de bal door een tackle van achteren. Amnar schiet op doel. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Hede met een sublieme pass. Klungelig pakt Boczkowski de bal. Gałusa is nu in balbezit. Amnar verovert de bal door een tackle van achteren. Amnar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łagodne Stawy - Inter Misiaki 0:5

28e minuut.
Pisz heeft problemen om de bal te vangen. Gauci onderschept slim de pass. Gauci passt de bal in één keer door. Amnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amnar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Łagodne Stawy - Inter Misiaki 0:6

31e minuut.
Brokowski passt de bal in één keer door. Imperatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Imperatori passt de bal in één keer door. Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tomasiuk is nu in balbezit. Tomasiuk passt de bal met de wreef. Brokowski met een sublieme pass. Amnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amnar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Hede speelt de bal door. Imperatori met een sublieme pass. Konowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amnar rent richting de bal. Amnar geeft een lange en hoge pass. Jasik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gauci is nu in balbezit. Gauci schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hede met een snelle inworp. Tomasiuk rent richting de bal. Tomasiuk geeft een lange en hoge pass. Amnar is nu in balbezit. Amnar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Brokowski rent richting de bal. Brokowski geeft de bal voor. Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łagodne Stawy - Inter Misiaki 0:7

45e minuut.
Herfindal verovert de bal door een tackle van achteren. Herfindal probeert naar een medespeler te passen. Hede speelt de bal door. Amnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amnar haalt uit met een fantastische trap. Jasik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łagodne Stawy - Inter Misiaki 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łagodne Stawy 83%, Inter Misiaki 17%.
Łagodne Stawy - Inter Misiaki 0:8

47e minuut.
Gębka heeft problemen om de bal te vangen. Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Amnar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amnar passt de bal zonder na te denken. Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Łagodne Stawy - Inter Misiaki 0:9

49e minuut.
Hede geeft een lange en hoge pass. Amnar controleert de bal met de borst. Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Amnar is nu in balbezit. Amnar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauci schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jasik trapt de bal weg. Herfindal bereikt de bal nog maar net als eerste. Herfindal geeft de bal voor. Gauci geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Niemczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szczupak komt het veld opgelopen. Gauci legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Łagodne Stawy - Inter Misiaki 0:10

63e minuut.
Daar is Gałusa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauci passt de bal zonder na te denken. Daar is Amnar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amnar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łagodne Stawy - Inter Misiaki 0:11

68e minuut.
Brokowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Amnar de bal. Amnar passt de bal zonder na te denken. Gauci rent richting de bal. Gauci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łagodne Stawy - Inter Misiaki 0:12

77e minuut.
Amnar passt de bal met de wreef. Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauci passt de bal in één keer door. Amnar rent richting de bal. Amnar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Gauci is nu in balbezit. Gauci passt de bal zonder na te denken. Daar is Amnar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauci draait met de bal, schiet en ... Paal!

82e minuut.
Amnar passt de bal in één keer door. Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Gębka ... Strafschop! Gauci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amnar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Łagodne Stawy - Inter Misiaki 0:13

87e minuut.
Konowalski rent richting de bal. Brokowski verovert de bal door een tackle van achteren. Amnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amnar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łagodne Stawy - Inter Misiaki 0:14

89e minuut.
Miszkiel rent richting de bal. Imperatori onderschept slim de pass. Imperatori met een sublieme pass. Gauci is nu in balbezit. Gauci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łagodne Stawy 83%, Inter Misiaki 17%.
Łagodne Stawy - Inter Misiaki 0:14