Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rzęsiste Szczupaki Lenka FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Balsam rent richting de bal. Balsam passt de bal zonder na te denken. Bobiński rent richting de bal. Ocypa verovert de bal door een tackle van achteren. Ocypa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kopciuszko is nu in balbezit. Pańczyszyn onderschept slim de pass. Pańczyszyn probeert naar een medespeler te passen. Ocypa is nu in balbezit. Ocypa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kopistecki trapt de bal weg van het doel. Wardencki kopt de bal weg. Bobiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ocypa is nu in balbezit. Ocypa schiet op doel. Kopistecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzęsiste Szczupaki - Lenka FC 0:1

25e minuut.
Gmitrzuk passt de bal in één keer door. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn met een sublieme pass. Ocypa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocypa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzęsiste Szczupaki - Lenka FC 0:2

38e minuut.
Hulewicz met de inworp. Daar is Wardencki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wardencki met een sublieme pass. Ocypa rent richting de bal. Ocypa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Marszał geeft de bal voor. Bobiński is nu in balbezit. Balsam is nu in balbezit. Balsam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzęsiste Szczupaki 49%, Lenka FC 51%.
Rzęsiste Szczupaki - Lenka FC 0:2

48e minuut.
Hulewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Winiecki met de inworp. Kiełtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełtyka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Warszczyk met een snelle inworp. Winiecki geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pańczyszyn de bal onder controle te krijgen. Piątek rent richting de bal. Piątek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Balsam is nu in balbezit. Ebel begaat een overtreding. Balsam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wardencki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marszał geeft een hoge lob. Ocypa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocypa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Winiecki met een sublieme pass. Hulewicz is nu in balbezit. Hulewicz met een sublieme pass. Winiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Winiecki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Wardencki is nu in balbezit. Ebel verovert de bal door een tackle van achteren. Blank rent richting de bal. Piątek verovert de bal door een tackle van achteren. Piątek schiet op doel. Semrau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzęsiste Szczupaki - Lenka FC 1:2

68e minuut.
Pańczyszyn geeft een hoge lob. Bobiński kopt de bal weg. Ebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebel probeert naar een medespeler te passen. Putowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Balsam probeert naar een medespeler te passen. Ebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebel passt de bal zonder na te denken. Ocypa is nu in balbezit. Ocypa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzęsiste Szczupaki 33%, Lenka FC 67%.
Rzęsiste Szczupaki - Lenka FC 1:2