Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Jarocin Iskra Luczanowice
off Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
33 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 21.5
zeer goed Schieten matig
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


4e minuut.
Fluderski is nu in balbezit. Mircea verovert de bal door een tackle van achteren. Mircea passt de bal met de wreef. Juzala bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Mircea de bal. Mircea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Jarocin - Iskra Luczanowice 1:0

10e minuut.
Filz controleert de bal met de borst. Vlădulescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fluderski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mircea is nu in balbezit. Mircea draait met de bal, schiet en ... Zachwieja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Fluderski rent richting de bal. Juzala verovert de bal door een tackle van achteren. Juzala probeert naar een medespeler te passen. Mircea rent richting de bal. Mircea schiet op doel. Zachwieja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Gronowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buncol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski verovert de bal door een tackle van achteren. Juzala onderschept slim de pass. Juzala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Witczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mircea is nu in balbezit. Mircea passt de bal zonder na te denken. Juzala rent richting de bal. Juzala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Binkowski passt de bal zonder na te denken. Gronowski heeft problemen om de bal te vangen. Vlădulescu is nu in balbezit. Juzala is nu in balbezit. Juzala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Witczak probeert naar een medespeler te passen. Bigos heeft problemen om de bal te vangen. Witczak begaat een overtreding. Witczak krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Mirzəzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirzəzadə passt de bal zonder na te denken. Daar is Fluderski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Jarocin - Iskra Luczanowice 2:0

30e minuut.
Myśliszewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bigos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mircea rent richting de bal. Mircea haalt uit met een fantastische trap. Zachwieja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Jarocin - Iskra Luczanowice 3:0

35e minuut.
Mirzəzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirzəzadə geeft een lange en hoge pass. Daar is Juzala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juzala haalt uit met een fantastische trap. Zachwieja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Jarocin - Iskra Luczanowice 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Jarocin 25%, Iskra Luczanowice 75%.
Ks Jarocin - Iskra Luczanowice 4:0

46e minuut.
Drzewiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buncol bereikt de bal nog maar net als eerste. Buncol met een sublieme pass. Mirzəzadə is nu in balbezit. Mirzəzadə haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu passt de bal in één keer door. Buncol met een sublieme pass. Juzala bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Loch de bal. Juzala rent richting de bal. Juzala draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Loch de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Jarocin - Iskra Luczanowice 5:0

54e minuut.
Binkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlădulescu met een sublieme pass. Mirzəzadə speelt de bal door. Daar is Juzala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juzala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Buncol met een snelle inworp. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu speelt de bal door. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Vlădulescu geeft de bal voor. Mircea is nu in balbezit. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea verovert de bal door een tackle van achteren. Mircea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Vlădulescu passt de bal met de wreef. Daar is Loch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juzala rent richting de bal. Juzala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Jarocin - Iskra Luczanowice 6:0

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zachwieja trapt de bal weg. Witczak kopt de bal weg. Mircea rent richting de bal. Mircea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Juzala onderschept slim de pass. Juzala probeert naar een medespeler te passen. Mircea rent richting de bal. Mircea schiet op doel. Zachwieja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Jarocin - Iskra Luczanowice 7:0

75e minuut.
Drzewiński speelt de bal door. Daar is Loch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mircea rent richting de bal. Mircea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Jarocin - Iskra Luczanowice 8:0

79e minuut.
Mircea onderschept slim de pass. Mircea passt de bal zonder na te denken. Juzala rent richting de bal. Juzala schiet op doel. Zachwieja werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Jarocin - Iskra Luczanowice 9:0

82e minuut.
Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu passt de bal met de wreef. Fluderski rent richting de bal. Juzala verovert de bal door een tackle van achteren. Juzala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Loch is nu in balbezit. Loch passt de bal zonder na te denken. Daar is Mircea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mircea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Jarocin - Iskra Luczanowice 10:0

84e minuut.
Paszczyszyn rent richting de bal. Drzewiński onderschept slim de pass. Drzewiński geeft een hoge lob. Mirzəzadə kopt de bal weg. Daar is Fluderski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Vlădulescu passt de bal in één keer door. Witczak is nu in balbezit. Myśliszewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Myśliszewski krijgt een gele kaart. Witczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Mircea legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Zachwieja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Jarocin - Iskra Luczanowice 11:0

88e minuut.
Wiktorski met een snelle inworp. Mirzəzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirzəzadə draait met de bal, schiet en ... Zachwieja probeert wanhopig de bal te grijpen. Juzala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Jarocin - Iskra Luczanowice 12:0

89e minuut.
Buncol met een sublieme pass. Witczak is nu in balbezit. Witczak geeft de bal voor. Mircea rent richting de bal. Mircea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Jarocin - Iskra Luczanowice 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Jarocin 20%, Iskra Luczanowice 80%.
Ks Jarocin - Iskra Luczanowice 13:0