Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS TREVOR KSZO1929
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Bireta passt de bal zonder na te denken. Wujków geeft een hoge lob. Zelkowski heeft problemen om de bal te vangen. Maleszewski rent richting de bal. Maleszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Tomalik is nu in balbezit. Tomalik probeert naar een medespeler te passen. Bireta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bireta draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Walburg de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS TREVOR - KSZO1929 1:0

27e minuut.
Daar is Bugryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtyła met een sublieme pass. Bireta rent richting de bal. Bireta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS TREVOR - KSZO1929 2:0

40e minuut.
Tylas geeft een hoge lob. Inworp. Tomalik met de inworp. Maleszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Bireta de bal. Maleszewski is nu in balbezit. Tylas verovert de bal door een tackle van achteren. Bireta onderschept slim de pass. Bireta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS TREVOR - KSZO1929 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS TREVOR 41%, KSZO1929 59%.
LKS TREVOR - KSZO1929 3:0

53e minuut.
Bireta verovert de bal door een tackle van achteren. Maleszewski rent richting de bal. Bireta is nu in balbezit. Bireta schiet op doel. Piesik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS TREVOR - KSZO1929 4:0

59e minuut.
Piątek kopt de bal weg. Daar is Molitorys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacuszka is nu in balbezit. Pacuszka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dziubiński de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Żytomirski geeft de bal voor. Dziubiński verovert de bal door een tackle van achteren. Białożyński kopt de bal weg. Pacuszka probeert de bal met de borst te controleren. Pacuszka haalt uit met een fantastische trap. Skiba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pacuszka is nu in balbezit. Pacuszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS TREVOR - KSZO1929 4:1

73e minuut.
Maleszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleszewski onderschept slim de pass. Bireta rent richting de bal. Bireta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS TREVOR - KSZO1929 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS TREVOR 53%, KSZO1929 47%.
LKS TREVOR - KSZO1929 5:1