Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Serpentyna KS Przytkowice
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Radziusz kopt de bal weg. Klungelig pakt Zdolski de bal. Gobinet rent richting de bal. Zdolski onderschept slim de pass. Zdolski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Miśtal geeft een hoge lob. Daar is Wałęsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kercher is nu in balbezit. Burczyński rent richting de bal. Burczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hyjek geeft de bal voor. Inworp. Miśtal met een snelle inworp. Wałęsa is nu in balbezit. Wałęsa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Jasinowski geeft een hoge lob. Gobinet is nu in balbezit. Zdolski onderschept slim de pass. Drzyzga is nu in balbezit. Drzyzga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk passt de bal met de wreef. Burczyński rent richting de bal. Burczyński schiet op doel. Biecke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Serpentyna - KS Przytkowice 0:1

41e minuut.
Zygert kopt de bal weg. Klungelig pakt Kercher de bal. Miśtal verovert de bal door een tackle van achteren. Drzyzga onderschept slim de pass. Drzyzga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gobinet rent richting de bal. Drzyzga is nu in balbezit. Drzyzga speelt de bal door. Zdolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdolski draait met de bal, schiet en ... Taranowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bombielewicz de bal. Zdolski rent richting de bal. Zdolski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Serpentyna - KS Przytkowice 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Serpentyna 54%, KS Przytkowice 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Serpentyna - KS Przytkowice 1:1

47e minuut.
Bombielewicz kan de bal niet met de borst controleren. Drzyzga onderschept slim de pass. Drzyzga passt de bal in één keer door. Zdolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdolski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Taranowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Gobinet rent richting de bal. Drzyzga verovert de bal door een tackle van achteren. Drzyzga passt de bal met de wreef. Zdolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdolski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bombielewicz passt de bal in één keer door. Inworp. Jasinowski met een snelle inworp. Drzyzga kan de bal niet met de borst controleren. Drzyzga geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Serpentyna - KS Przytkowice 2:1

66e minuut.
Klungelig pakt Burczyński de bal. Drzyzga bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Burczyński is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

78e minuut.
Zybertowicz geeft een lange en hoge pass. Jasinowski is nu in balbezit. Dudziński is nu in balbezit. Zdolski verovert de bal door een tackle van achteren. Zdolski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Serpentyna 37%, KS Przytkowice 63%.
FC Serpentyna - KS Przytkowice 2:1