Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czerwone Tygrysy Haniebne Porosty
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Szpręga kopt de bal weg. Kossak controleert de bal met de borst. Smotarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tarnowski met een sublieme pass. Forc rent richting de bal. Forc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czerwone Tygrysy - Haniebne Porosty 1:0

15e minuut.
Tarnowski rent richting de bal. Tarnowski passt de bal met de wreef. Fiutowski heeft problemen om de bal te vangen. Fiutowski draait met de bal, schiet en ... Wiraszka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerwone Tygrysy - Haniebne Porosty 2:0

19e minuut.
Hermaniuk met een sublieme pass. Forc rent richting de bal. Krentusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiutowski verovert de bal door een tackle van achteren. Fiutowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Płaszewski passt de bal met de wreef. Bieryn met een sublieme pass. Klungelig pakt Leśniak de bal. Forc rent richting de bal. Forc schiet op doel. Wiraszka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerwone Tygrysy - Haniebne Porosty 3:0

28e minuut.
Kręcichwost kopt de bal weg. Smotarski is nu in balbezit. Smotarski speelt de bal door. Kossak rent richting de bal. Kossak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cherek met een harde bal richting middenveld. Inworp. Szczagański met de inworp. Strażak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Płaszewski met de inworp. Fiutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak verovert de bal door een tackle van achteren. Kręcichwost is nu in balbezit. Kręcichwost geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Głuszczyk geeft een hoge lob. Inworp. Hermaniuk met de inworp. Fiutowski rent richting de bal. Fiutowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Bieryn geeft de bal voor. Inworp. Hermaniuk met een snelle inworp. Fiutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiutowski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Wiraszka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czerwone Tygrysy 34%, Haniebne Porosty 66%.
Czerwone Tygrysy - Haniebne Porosty 3:0

48e minuut.
Strażak speelt de bal door. Szczagański rent richting de bal. Szczagański speelt de bal door. Kossak is nu in balbezit. Kossak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerwone Tygrysy - Haniebne Porosty 3:1

66e minuut.
Forc is nu in balbezit. Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Forc onderschept slim de pass. Forc haalt uit met een fantastische trap. Wiraszka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerwone Tygrysy - Haniebne Porosty 4:1

80e minuut.
Tarnowski probeert naar een medespeler te passen. Forc bereikt de bal nog maar net als eerste. Forc passt de bal zonder na te denken. Fiutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiutowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czerwone Tygrysy 35%, Haniebne Porosty 65%.
Czerwone Tygrysy - Haniebne Porosty 4:1