Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saxon Team Szachtior Bytom
442_T Tactiek 352
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 42.3
good Schieten solid
adequate Passen average
adequate Verdedigen adequate


8e minuut.
Ryczek is nu in balbezit. Ryczek geeft de bal voor. Sabov probeert de bal aan de voet te houden. Suliński is nu in balbezit. Suliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gołaszewski geeft een lange en hoge pass. Orsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Suliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orsa moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Orsa kan niet meer verder spelen. Bevilacqua komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Szafor probeert naar een medespeler te passen. Quevedo probeert naar een medespeler te passen. Ryczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Poborny geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Stań de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Wilczan is nu in balbezit. Quevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Quevedo probeert naar een medespeler te passen. Ryczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczek draait met de bal, schiet en ... Waterson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saxon Team 49%, Szachtior Bytom 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saxon Team - Szachtior Bytom 0:0

49e minuut.
Varró passt de bal met de wreef. Stehno rent richting de bal. Stehno met een sublieme pass. Wilczan is nu in balbezit. Wilczan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Włosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Włosek geeft een hoge lob. Wilczan is nu in balbezit. Wilczan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Team - Szachtior Bytom 1:0

53e minuut.
Poborny bereikt de bal nog maar net als eerste. Poborny passt de bal met de wreef. Gołaszewski met een sublieme pass. Suliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Suliński haalt uit met een fantastische trap. Waterson bokst de bal weg.

62e minuut.
Wilczan probeert de bal aan de voet te houden. Szafor bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Quevedo krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Stań speelt de bal door. Szafor geeft de bal voor. Davini kopt de bal weg. Wilczan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Szafor met een snelle inworp. Staniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczan onderschept slim de pass. Wilczan haalt uit met een fantastische trap. Baj probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saxon Team 49%, Szachtior Bytom 51%.
Saxon Team - Szachtior Bytom 1:0