Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CWL Odcleyos Companieros ac,eden
Normal Tactiek moja
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16
weak Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


16e minuut.
Namięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Namięta passt de bal zonder na te denken. Świderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarek verovert de bal door een tackle van achteren. Owczarek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Owczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świderek verovert de bal door een tackle van achteren. Świderek passt de bal zonder na te denken. Kijowski geeft een hoge lob. Ogryzek kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Opasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Opasiński begaat een overtreding. Brzozewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Brzozewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Owczarek rent richting de bal. Świderek onderschept slim de pass. Świderek met een sublieme pass. Klungelig pakt Dziarczyński de bal. Dziarczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWL Odcleyos Companieros 45%, ac,eden 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CWL Odcleyos Companieros - ac,eden 0:0

51e minuut.
Kijowski rent richting de bal. Kijowski speelt de bal door. Opasiński rent richting de bal. Ogryzek onderschept slim de pass. Ogryzek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Brzozewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozewski geeft de bal voor. Ogryzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogryzek haalt uit met een fantastische trap. Jamka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brzozewski zal de hoekschop nemen. Figas heeft problemen om de bal te vangen. Dziarczyński is nu in balbezit. Dziarczyński draait met de bal, schiet en ... Jamka probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CWL Odcleyos Companieros - ac,eden 0:1

80e minuut.
Inworp. Baniok met een snelle inworp. Kijowski met een sublieme pass. Ogryzek rent richting de bal. Ogryzek haalt uit met een fantastische trap. Tupalski bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Kijowski met een snelle inworp. Baniok rent richting de bal. Rywczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rywczak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWL Odcleyos Companieros 58%, ac,eden 42%.
CWL Odcleyos Companieros - ac,eden 0:1