Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terrorysci Tychy Poległa
attak Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
31 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 18
formidable Schieten weak
average Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Woroniecki probeert naar een medespeler te passen. Buk kopt de bal weg. Małysiak heeft problemen om de bal te vangen. Małysiak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lichota de bal onder controle te krijgen. Woroniecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Bezzi speelt de bal door. Małysiak rent richting de bal. Małysiak schiet op doel. Poniatowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorysci Tychy - Poległa 1:0

13e minuut.
Miras onderschept slim de pass. Miras speelt de bal door. Małysiak rent richting de bal. Bezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzi draait met de bal, schiet en ... Woroniecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Talkowski is nu in balbezit. Bezzi onderschept slim de pass. Bezzi speelt de bal door. Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Miras raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Andruchów komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Świerk speelt de bal door. Bezzi rent richting de bal. Małysiak is nu in balbezit. Bezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Lichota geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Durka zal de hoekschop nemen. Małysiak controleert de bal met de borst. Małysiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Brykała is nu in balbezit. Buk onderschept slim de pass. Mandla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzi rent richting de bal. Bezzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorysci Tychy - Poległa 2:0

28e minuut.
Buk kan de bal niet met de borst controleren. Kwaczała is nu in balbezit. Buk verovert de bal door een tackle van achteren. Buk geeft een hoge lob. Małysiak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Świerk met een snelle inworp. Bezzi rent richting de bal. Bezzi geeft de bal voor. Małysiak is nu in balbezit. Małysiak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Fajkis rent richting de bal. Świerk verovert de bal door een tackle van achteren. Świerk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Małysiak de bal. Małysiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorysci Tychy - Poległa 3:0

35e minuut.
Daar is Świerk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świerk geeft een hoge lob. Daar is Brykała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małysiak is nu in balbezit. Małysiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Poniatowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Świerk met de inworp. Bezzi rent richting de bal. Bezzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrorysci Tychy 25%, Poległa 75%.
Terrorysci Tychy - Poległa 3:0

48e minuut.
Bezzi rent richting de bal. Bezzi passt de bal zonder na te denken. Małysiak is nu in balbezit. Małysiak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Poniatowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Świerk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Małysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bezzi is nu in balbezit. Bezzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorysci Tychy - Poległa 4:0

50e minuut.
Szczerski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brykała de bal. Mandla is nu in balbezit. Bezzi onderschept slim de pass. Bezzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Bezzi de bal onder controle te krijgen. Bezzi passt de bal met de wreef. Małysiak is nu in balbezit. Małysiak schiet op doel. Woroniecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorysci Tychy - Poległa 5:0

58e minuut.
Szczerski kopt de bal weg. Bezzi is nu in balbezit. Bezzi passt de bal met de wreef. Małysiak rent richting de bal. Małysiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Woroniecki trapt de bal weg. Szczerski geeft een hoge lob. Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak haalt uit met een fantastische trap. Woroniecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorysci Tychy - Poległa 6:0

64e minuut.
Durka met een sublieme pass. Bezzi is nu in balbezit. Bezzi passt de bal zonder na te denken. Małysiak rent richting de bal. Małysiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Woroniecki bokst de bal weg. Woroniecki met een sublieme pass. Szczerski kopt de bal weg. Małysiak rent richting de bal. Bezzi rent richting de bal. Bezzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Talkowski met een sublieme pass. Andruchów rent richting de bal. Andruchów probeert naar een medespeler te passen. Małysiak is nu in balbezit. Małysiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Woroniecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Majka komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Świerk verovert de bal door een tackle van achteren. Świerk met een sublieme pass. Bezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak rent richting de bal. Małysiak schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Inworp. Mandla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brykała is nu in balbezit. Durka verovert de bal door een tackle van achteren. Durka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Chrobak onderschept slim de pass. Chrobak geeft een lange en hoge pass. Małysiak is nu in balbezit. Małysiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorysci Tychy - Poległa 7:0

81e minuut.
Osuch komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Szczerski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerski geeft een hoge lob. Daar is Mandla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małysiak rent richting de bal. Małysiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrorysci Tychy 27%, Poległa 73%.
Terrorysci Tychy - Poległa 7:0