Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:52
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0043
  • Stadion: FC ZIBI Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2947
FC ZIBI Karcące Gogle
433 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 19.2
adequate Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Latinovics speelt de bal door. Daar is Unierzycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybacki is nu in balbezit. Puławski rent richting de bal. Puławski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Rybacki onderschept slim de pass. Rybacki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lyngmo met de inworp. Puławski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Lyngmo verovert de bal door een tackle van achteren. Lyngmo passt de bal in één keer door. Puławski is nu in balbezit. Unierzycki is nu in balbezit. Unierzycki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Phúc Thịnh is nu in balbezit. Phúc Thịnh speelt de bal door. Ticu speelt de bal door. Unierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Unierzycki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kiełbowicz met een sublieme pass. Przecinak rent richting de bal. Stokowiec onderschept slim de pass. Zająkała onderschept slim de pass. Zająkała haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Latinovics verovert de bal door een tackle van achteren. Latinovics geeft een hoge lob. Unierzycki kopt de bal weg. Puławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Puławski draait met de bal, schiet en ... Paal! Ticu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ticu geeft de bal voor. Puławski rent richting de bal. Puławski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lyngmo geeft de bal voor. Daar is Unierzycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ticu rent richting de bal. Unierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Unierzycki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Unierzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Unierzycki passt de bal zonder na te denken. Puławski is nu in balbezit. Puławski schiet op doel. Harasymiuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIBI - Karcące Gogle 1:0

34e minuut.
Stokowiec onderschept slim de pass. Stokowiec speelt de bal door. Unierzycki rent richting de bal. Unierzycki schiet op doel. Harasymiuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Latinovics rent richting de bal. Latinovics passt de bal in één keer door. Puławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Puławski draait met de bal, schiet en ... Kuźma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIBI - Karcące Gogle 2:0

43e minuut.
Rybacki probeert de bal met de borst te controleren. Puławski probeert naar een medespeler te passen. Unierzycki is nu in balbezit. Unierzycki haalt uit met een fantastische trap. Harasymiuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIBI - Karcące Gogle 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ZIBI 23%, Karcące Gogle 77%.
FC ZIBI - Karcące Gogle 3:0

56e minuut.
Ticu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Phúc Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Thịnh geeft een lange en hoge pass. Unierzycki krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grubizna heeft problemen om de bal te vangen. Unierzycki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIBI - Karcące Gogle 4:0

61e minuut.
Harasymiuk trapt de bal weg. Lyngmo kopt de bal weg. Unierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Unierzycki haalt uit met een fantastische trap. Harasymiuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIBI - Karcące Gogle 5:0

62e minuut.
Rybacki passt de bal zonder na te denken. Unierzycki controleert de bal met de borst. Puławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Unierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Unierzycki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Latinovics probeert naar een medespeler te passen. Lyngmo probeert naar een medespeler te passen. Amigo Ferreiro met een sublieme pass. Puławski is nu in balbezit. Puławski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kiełbowicz controleert de bal met de borst. Ticu rent richting de bal. Unierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Unierzycki haalt uit met een fantastische trap. Harasymiuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIBI - Karcące Gogle 6:0

70e minuut.
Szut komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Brychczy controleert de bal met de borst. Lyngmo is nu in balbezit. Lyngmo probeert naar een medespeler te passen. Ticu is nu in balbezit. Ticu haalt uit met een fantastische trap. Harasymiuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ZIBI 21%, Karcące Gogle 79%.
FC ZIBI - Karcące Gogle 6:0