Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Unia 1946 Miksa sport
451 Tactiek 343
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 34.5
average Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Nyerges passt de bal zonder na te denken. Tugnoli speelt de bal door. Nyerges is nu in balbezit. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu geeft een hoge lob. Hyżorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Gałecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyerges tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gałecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Fabicki met een snel genomen vrije trap. Osajda rent richting de bal. Osajda schiet op doel. Pavlica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Unia 1946 - Miksa sport 1:0

15e minuut.
Lemos is nu in balbezit. Lemos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Załęski de bal. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Nănescu is nu in balbezit. Nănescu passt de bal met de wreef. Sygnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wampir verovert de bal door een tackle van achteren. Wampir haalt uit met een fantastische trap. Hyżorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Nyerges kopt de bal weg. Tugnoli met een sublieme pass. Wampir is nu in balbezit. Wampir schiet op doel. Sygnat probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Unia 1946 - Miksa sport 1:1

21e minuut.
Hyżorek trapt de bal weg van het doel. Özkardeş kopt de bal weg. Wampir heeft problemen om de bal te vangen. Torresi rent richting de bal. Torresi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nănescu passt de bal zonder na te denken. Wampir rent richting de bal. Wampir draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Unia 1946 - Miksa sport 1:2

38e minuut.
Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu passt de bal met de wreef. Wampir bereikt de bal nog maar net als eerste. Wampir schiet op doel. Hyżorek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Unia 1946 - Miksa sport 1:3

39e minuut.
Nănescu rent richting de bal. Wampir rent richting de bal. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wampir is nu in balbezit. Wampir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lemos passt de bal zonder na te denken. Nănescu rent richting de bal. Nănescu speelt de bal door. Wampir is nu in balbezit. Wampir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Unia 1946 67%, Miksa sport 33%.
Ks Unia 1946 - Miksa sport 1:3

50e minuut.
Lozinskij geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nănescu de bal onder controle te krijgen. Teśmian bereikt de bal nog maar net als eerste. Torresi is nu in balbezit. Torresi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Załęski met een snelle inworp. Gałecki met een sublieme pass. Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Nănescu rent richting de bal. Gałecki onderschept slim de pass. Gałecki geeft een hoge lob. Osajda rent richting de bal. Osajda draait met de bal, schiet en ... Pavlica bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Lozinskij geeft een hoge lob. Torresi kopt de bal weg. Wampir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nănescu is nu in balbezit. Nănescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Barski onderschept slim de pass. Barski passt de bal in één keer door. Torresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyerges is nu in balbezit. Nyerges geeft de bal voor. Hyżorek bokst de bal weg. Wampir is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Unia 1946 60%, Miksa sport 40%.
Ks Unia 1946 - Miksa sport 1:3