Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legiverpool Thc Arsenal
Normal Tactiek 442
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Dębowicz met een sublieme pass. Maślona bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbień bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślona verovert de bal door een tackle van achteren. Maślona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Abadan passt de bal in één keer door. Młocek met een sublieme pass. Maślona is nu in balbezit. Maślona haalt uit met een fantastische trap. Jaźnicki probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Żuczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Duch rent richting de bal. Jacoszek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jacoszek krijgt een gele kaart. Duch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garbień komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiverpool 60%, Thc Arsenal 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legiverpool - Thc Arsenal 0:0

53e minuut.
Duch is nu in balbezit. Jacoszek onderschept slim de pass. Abadan is nu in balbezit. Abadan geeft de bal voor. Młocek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Młocek rent richting de bal. Młocek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Parandyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parandyk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jaźnicki de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Maślona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pytlak rent richting de bal. Maślona is nu in balbezit. Maślona draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jaźnicki de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiverpool - Thc Arsenal 1:0

64e minuut.
Pytlak rent richting de bal. Pytlak geeft een lange en hoge pass. Jaźnicki heeft problemen om de bal te vangen. Parandyk rent richting de bal. Parandyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Parandyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Parandyk passt de bal in één keer door. Maślona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślona haalt uit met een fantastische trap. Grądcki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Grądcki trapt de bal weg van het doel. Abadan rent richting de bal. Abadan passt de bal zonder na te denken. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pytlak passt de bal zonder na te denken. Trerecki rent richting de bal. Trerecki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Parandyk de bal. Parandyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiverpool 39%, Thc Arsenal 61%.
Legiverpool - Thc Arsenal 1:0