Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSW Czarnochowice Victoria Błota
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Sadlok passt de bal in één keer door. Kulpaka heeft problemen om de bal te vangen. Żychliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bergier kopt de bal weg. Okruta rent richting de bal. Sadlok verovert de bal door een tackle van achteren. Kulpaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulpaka schiet op doel. Starzewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TSW Czarnochowice - Victoria Błota 0:1

26e minuut.
Sadlok verovert de bal door een tackle van achteren. Sadlok probeert naar een medespeler te passen. Bergier is nu in balbezit. Kulpaka onderschept slim de pass. Kulpaka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kwasiborski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chajdas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kotowski de bal. Kotowski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
TSW Czarnochowice - Victoria Błota 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSW Czarnochowice 58%, Victoria Błota 42%.
TSW Czarnochowice - Victoria Błota 0:2

49e minuut.
Jałkiewicz onderschept slim de pass. Jałkiewicz geeft een hoge lob. Bergier is nu in balbezit. Kulpaka onderschept slim de pass. Kulpaka haalt uit met een fantastische trap. Starzewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kulpaka is nu in balbezit. Kulpaka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSW Czarnochowice - Victoria Błota 0:3

51e minuut.
Chajdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cofała verovert de bal door een tackle van achteren. Cofała probeert naar een medespeler te passen. Pakizer rent richting de bal. Pakizer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sadlok verovert de bal door een tackle van achteren. Żychliński onderschept slim de pass. Żychliński passt de bal met de wreef. Kulpaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulpaka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Klungelig pakt Kęsy de bal. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło passt de bal in één keer door. Pakizer is nu in balbezit. Pakizer draait met de bal, schiet en ... Paluchowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TSW Czarnochowice - Victoria Błota 1:3

87e minuut.
Wojdat is nu in balbezit. Wojdat probeert naar een medespeler te passen. Kazimierski heeft problemen om de bal te vangen. Pakizer is nu in balbezit. Pakizer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSW Czarnochowice 54%, Victoria Błota 46%.
TSW Czarnochowice - Victoria Błota 1:3