Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BOZYWEREK Sunflowers
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Banasiak kopt de bal weg. Samolej bereikt de bal nog maar net als eerste. Poćwiardowski verovert de bal door een tackle van achteren. Banasiak onderschept slim de pass. Banasiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Poćwiardowski geeft de bal voor. Socha rent richting de bal. Socha passt de bal met de wreef. Musielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Musielak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Waśków verovert de bal door een tackle van achteren. Pasik is nu in balbezit. Pasik met een sublieme pass. Kełkowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kełkowiecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kełkowiecki is nu in balbezit. Celin verovert de bal door een tackle van achteren. Samolej onderschept slim de pass. Samolej haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BOZYWEREK - Sunflowers 0:1

21e minuut.
Samolej onderschept slim de pass. Dubrawski is nu in balbezit. Samolej verovert de bal door een tackle van achteren. Kełkowiecki rent richting de bal. Kełkowiecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Placek onderschept slim de pass. Placek passt de bal met de wreef. Musielak rent richting de bal. Musielak schiet op doel. Szleter maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Banasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Poćwiardowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Banasiak maakt een afschuwelijke overtreding. Banasiak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

45e minuut.
Dubrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kełkowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poćwiardowski. Kełkowiecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Samolej komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BOZYWEREK - Sunflowers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BOZYWEREK 52%, Sunflowers 48%.
FC BOZYWEREK - Sunflowers 0:2

48e minuut.
Poćwiardowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pasik is nu in balbezit. Poćwiardowski begaat een overtreding. Pasik raakt geblesseerd tijdens het duel. Pasik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Skupiński onderschept slim de pass. Skupiński met een sublieme pass. Celin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kełkowiecki is nu in balbezit. Kełkowiecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Dubrawski is nu in balbezit. Pasik onderschept slim de pass. Pasik passt de bal in één keer door. Kełkowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kełkowiecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Poćwiardowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poćwiardowski probeert naar een medespeler te passen. Musielak is nu in balbezit. Musielak schiet op doel. Klungelig pakt Konopelski de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BOZYWEREK 59%, Sunflowers 41%.
FC BOZYWEREK - Sunflowers 0:2