Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shinjuku FC Agro
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Marciniak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jagła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźba haalt uit met een fantastische trap. Bork kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Rastafariański probeert naar een medespeler te passen. Nykiś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościński begaat een overtreding. Kościński krijgt een gele kaart. Nykiś raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

16e minuut.
Soroka probeert naar een medespeler te passen. Przybułek rent richting de bal. Kuźba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuźba krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Torbiński passt de bal in één keer door. Kuźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźba speelt de bal door. Nykiś bereikt de bal nog maar net als eerste. Nykiś draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Shinjuku FC - Agro 0:1

27e minuut.
Nykiś rent richting de bal. Nykiś passt de bal met de wreef. Kuźba heeft problemen om de bal te vangen. Kuźba draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Soroka de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Boniek geeft een hoge lob. Torbiński kopt de bal weg. Kościński is nu in balbezit. Kuźba onderschept slim de pass. Kuźba haalt uit met een fantastische trap. Bork bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Shinjuku FC - Agro 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shinjuku FC 58%, Agro 42%.
Shinjuku FC - Agro 0:2

48e minuut.
Marciniak met een sublieme pass. Lasończyk is nu in balbezit. Kozajda rent richting de bal. Lasończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Lasończyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shinjuku FC 39%, Agro 61%.
Shinjuku FC - Agro 0:2