Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Hjørring FC Legionowo2011
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Cerański met een sublieme pass. Daar is Bratanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratanek met een sublieme pass. Konarski rent richting de bal. Konarski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Chwieduk speelt de bal door. Skrzekowski speelt de bal door. Dyduch rent richting de bal. Januszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Januszewski schiet op doel. Garguła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Sierny onderschept slim de pass. Bratanek rent richting de bal. Bratanek met een sublieme pass. Konarski rent richting de bal. Konarski haalt uit met een fantastische trap. Radler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Radler met een sublieme pass. Januszewski kan de bal niet met de borst controleren. Sierny maakt een afschuwelijke overtreding. Sierny krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Sierny met een sublieme pass. Pisz rent richting de bal. Pisz speelt de bal door. Konarski is nu in balbezit. Konarski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hjørring FC - Legionowo2011 0:1

41e minuut.
Jagusztyn rent richting de bal. Cerański rent richting de bal. Cerański passt de bal zonder na te denken. Konarski is nu in balbezit. Konarski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Hjørring FC 41%, Legionowo2011 59%.
Fortuna Hjørring FC - Legionowo2011 0:1

48e minuut.
Dyduch met de inworp. Sierny met een sublieme pass. Pisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarski verovert de bal door een tackle van achteren. Konarski draait met de bal, schiet en ... Paal!

53e minuut.
Chwieduk is nu in balbezit. Sierny met een sublieme pass. Lizusowicz is nu in balbezit. Konarski onderschept slim de pass. Konarski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dyduch rent richting de bal. Pisz geeft een hoge lob. Pędziwiatr kopt de bal weg. Skrzekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzekowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Radler trapt de bal weg. Daar is Pachut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrzekowski probeert naar een medespeler te passen. Januszewski rent richting de bal. Januszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Hjørring FC 55%, Legionowo2011 45%.
Fortuna Hjørring FC - Legionowo2011 0:1