Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Hjørring FC SMP
Normal Tactiek CoŚ sie dzieje
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 27.4
weak Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Jagodziński is nu in balbezit. Jagusztyn onderschept slim de pass. Met opzet legt Gajownik zijn tegenspeler op de grond. Gajownik krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Stocki met een sublieme pass. Gaspoz rent richting de bal. Jagusztyn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jagusztyn krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzekowski verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzekowski met een sublieme pass. Januszewski is nu in balbezit. Januszewski draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Gajownik speelt de bal door. Stocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocki speelt de bal door. Gaspoz rent richting de bal. Gaspoz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hjørring FC - SMP 0:1

42e minuut.
Chwieduk met een sublieme pass. Pisz rent richting de bal. Kulpaka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kulpaka krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Szombierski verovert de bal door een tackle van achteren. Szombierski geeft de bal voor. Klungelig pakt Konkiel de bal. Januszewski rent richting de bal. Januszewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Hjørring FC 53%, SMP 47%.
Fortuna Hjørring FC - SMP 0:1

54e minuut.
Sośnicki geeft een lange en hoge pass. Gaspoz kopt de bal weg. Mikliński rent richting de bal. Mikliński draait met de bal, schiet en ... Radler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hjørring FC - SMP 0:2

57e minuut.
Konkiel kopt de bal weg. Inworp. Szombierski met een snelle inworp. Skrzekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzekowski geeft een lange en hoge pass. Fortuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Januszewski rent richting de bal. Januszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hjørring FC - SMP 1:2

73e minuut.
Kulpaka is nu in balbezit. Kulpaka geeft de bal voor. Foksinski kopt de bal weg. Kulpaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulpaka schiet op doel. Radler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Hjørring FC 60%, SMP 40%.
Fortuna Hjørring FC - SMP 1:2
SMP