Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Orbita Re-Plast Unia Oświęcim
Normal Tactiek Unia
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 27.6
average Schieten good
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Bernačík met een sublieme pass. Canek is nu in balbezit. Samson onderschept slim de pass. Popiełuszko rent richting de bal. Popiełuszko geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Sanchez geeft een lange en hoge pass. Sırıtmaz kopt de bal weg. Szmer probeert de bal met de borst te controleren. Pasławski rent richting de bal. Pasławski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Popiełuszko speelt de bal door. Jaśkiewicz is nu in balbezit. Bernačík schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bernačík krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Inworp. Gwozda met een snelle inworp. Urzică rent richting de bal. Popiełuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Popiełuszko haalt uit met een fantastische trap. Burkan bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Urzică speelt de bal door. Pasławski rent richting de bal. Ławreszuk rent richting de bal. Pasławski verovert de bal door een tackle van achteren. Pasławski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sırıtmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırıtmaz met een sublieme pass. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Snížek rent richting de bal. Snížek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Orbita 44%, Re-Plast Unia Oświęcim 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Orbita - Re-Plast Unia Oświęcim 0:0

82e minuut.
Samson geeft de bal voor. Miś controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sanchez neemt vlug de vrije trap. Pasławski rent richting de bal. Pasławski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Orbita 56%, Re-Plast Unia Oświęcim 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Orbita - Re-Plast Unia Oświęcim 0:0