Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maks Chrobry Głogów FC Orbita
433 Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten average
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Gwozda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mołda verovert de bal door een tackle van achteren. Mołda geeft een lange en hoge pass. Bronner rent richting de bal. Bronner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Popiełuszko kopt de bal weg. Bronner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzienis is nu in balbezit. Bronner onderschept slim de pass. Bronner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bronner is nu in balbezit. Samson verovert de bal door een tackle van achteren. Samson speelt de bal door. Miś rent richting de bal. Miś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dzienis speelt de bal door. Miś rent richting de bal. Szwaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwaja geeft een hoge lob. Miś met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Koźlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiełuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Koźlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiełuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Popiełuszko draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kieliński kopt de bal weg. Klungelig pakt Bronner de bal. Ławreszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronner verovert de bal door een tackle van achteren. Bronner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ignasiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Daar is Dzienis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzienis passt de bal zonder na te denken. Jaśkiewicz rent richting de bal. Jaśkiewicz draait met de bal, schiet en ... Chudzikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maks Chrobry Głogów - FC Orbita 0:1

45e minuut.
Gwozda met de inworp. Popiełuszko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wajrak. Wajrak krijgt een gele kaart. Popiełuszko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wajrak speelt de bal door. Dzienis komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maks Chrobry Głogów 56%, FC Orbita 44%.
Maks Chrobry Głogów - FC Orbita 0:1

48e minuut.
Szwaja geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaśkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Popiełuszko rent richting de bal. Popiełuszko geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Jaśkiewicz met een sublieme pass. Daar is Dzienis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzienis speelt de bal door. Miś rent richting de bal. Miś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mołda geeft een lange en hoge pass. Jaśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiełuszko rent richting de bal. Popiełuszko draait met de bal, schiet en ... Chudzikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maks Chrobry Głogów - FC Orbita 0:2

77e minuut.
Jaśkiewicz met de inworp. Popiełuszko rent richting de bal. Popiełuszko probeert naar een medespeler te passen. Miś rent richting de bal. Miś schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Maks Chrobry Głogów - FC Orbita 0:3

79e minuut.
Jaśkiewicz rent richting de bal. Jaśkiewicz passt de bal in één keer door. Samson rent richting de bal. Popiełuszko is nu in balbezit. Popiełuszko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maks Chrobry Głogów 76%, FC Orbita 24%.
Maks Chrobry Głogów - FC Orbita 0:3