Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Snajperzy KP Sabnie 2021
Normal Tactiek 532
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 42.8
unsatisfactory Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


8e minuut.
Klemmensen rent richting de bal. Klemmensen passt de bal met de wreef. Grigore bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigore geeft de bal voor. Bober probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Snajperzy - KP Sabnie 2021 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Grigore de bal. Grigore geeft een lange en hoge pass. Kopiński heeft problemen om de bal te vangen. Piñeiro is nu in balbezit. Piñeiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Habas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piñeiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Piñeiro kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bober probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Snajperzy - KP Sabnie 2021 0:2

17e minuut.
Pyrzanowski is nu in balbezit. Pyrzanowski geeft de bal voor. Klemmensen kopt de bal weg. Piñeiro rent richting de bal. Piñeiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
MacPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPherson passt de bal met de wreef. Piñeiro is nu in balbezit. Piñeiro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dyjak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Snajperzy - KP Sabnie 2021 0:3

22e minuut.
Obretenov probeert naar een medespeler te passen. Grigore bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigore passt de bal zonder na te denken. MacPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPherson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kopiński is nu in balbezit. Kusideł onderschept slim de pass. Pyrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusideł onderschept slim de pass. Kusideł schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Grigore rent richting de bal. Grigore passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Wałaszek de bal onder controle te krijgen. MacPherson rent richting de bal. MacPherson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Snajperzy - KP Sabnie 2021 0:4

32e minuut.
Harasimczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasimczuk geeft een lange en hoge pass. Pyrzanowski controleert de bal met de borst. Kusideł verovert de bal door een tackle van achteren. Kusideł haalt uit met een fantastische trap. Bober kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piñeiro is nu in balbezit. Piñeiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Snajperzy - KP Sabnie 2021 0:5

38e minuut.
Grigore rent richting de bal. Grigore met een sublieme pass. Klemmensen probeert naar een medespeler te passen. MacPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPherson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Snajperzy - KP Sabnie 2021 0:6

39e minuut.
Klemmensen passt de bal zonder na te denken. Kusideł is nu in balbezit. Kusideł geeft een lange en hoge pass. Piñeiro is nu in balbezit. Piñeiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Snajperzy - KP Sabnie 2021 0:7

42e minuut.
Piñeiro onderschept slim de pass. Piñeiro met een sublieme pass. MacPherson is nu in balbezit. MacPherson haalt uit met een fantastische trap. Bober maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klemmensen met een sublieme pass. Daar is Piñeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piñeiro passt de bal zonder na te denken. MacPherson heeft problemen om de bal te vangen. MacPherson draait met de bal, schiet en ... Bober kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Snajperzy 70%, KP Sabnie 2021 30%.
Fc Snajperzy - KP Sabnie 2021 0:7

48e minuut.
MacPherson schiet op doel. Solarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piñeiro met een sublieme pass. MacPherson rent richting de bal. MacPherson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Snajperzy - KP Sabnie 2021 0:8

49e minuut.
Buła rent richting de bal. Buła geeft een hoge lob. Klungelig pakt Goldberg de bal. Marcinowski rent richting de bal. Marcinowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Habas met een sublieme pass. Harasimczuk rent richting de bal. Harasimczuk geeft de bal voor. Wałaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałaszek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gruszecki probeert naar een medespeler te passen. Klemmensen kopt de bal weg. Klungelig pakt MacPherson de bal. Piñeiro is nu in balbezit. Piñeiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. MacPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPherson draait met de bal, schiet en ... Bober bokst de bal weg.

61e minuut.
Obretenov met een sublieme pass. Kusideł rent richting de bal. Buła rent richting de bal. Kusideł onderschept slim de pass. Kusideł geeft een lange en hoge pass. Bober kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kusideł geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piñeiro kan de bal niet met de borst controleren. MacPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPherson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Wałaszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klemmensen is nu in balbezit. Klemmensen met een sublieme pass. Daar is MacPherson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacPherson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Snajperzy - KP Sabnie 2021 0:9

65e minuut.
Kusideł zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacPherson rent richting de bal. MacPherson geeft de bal voor. Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeiro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. MacPherson rent richting de bal. MacPherson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Snajperzy - KP Sabnie 2021 0:10

68e minuut.
MacPherson rent richting de bal. MacPherson met een sublieme pass. Klungelig pakt Solarz de bal. MacPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPherson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Dyjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyjak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kusideł met een snelle inworp. Klemmensen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Obretenov kopt de bal weg. MacPherson probeert de bal aan de voet te houden. Klemmensen met een sublieme pass. Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klemmensen bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPherson passt de bal zonder na te denken. Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Snajperzy - KP Sabnie 2021 0:11

78e minuut.
Chojniak kopt de bal weg. Klemmensen heeft problemen om de bal te vangen. Klemmensen probeert naar een medespeler te passen. Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Snajperzy - KP Sabnie 2021 0:12

78e minuut.
Marcinowski probeert naar een medespeler te passen. Habas rent richting de bal. Habas speelt de bal door. MacPherson is nu in balbezit. MacPherson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grigore met een snelle inworp. Klemmensen rent richting de bal. Klemmensen geeft de bal voor. MacPherson springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Piñeiro kopt de bal weg. Daar is Klemmensen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klemmensen met een sublieme pass. MacPherson rent richting de bal. MacPherson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Snajperzy - KP Sabnie 2021 0:13

88e minuut.
Kusideł is nu in balbezit. Kusideł met een sublieme pass. MacPherson is nu in balbezit. Piñeiro is nu in balbezit. Piñeiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Snajperzy 77%, KP Sabnie 2021 23%.
Fc Snajperzy - KP Sabnie 2021 0:13