Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JUVE TEAM GKS Nowa Ruda
442 Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Sulecki onderschept slim de pass. Sulicki rent richting de bal. Sulicki geeft de bal voor. Cierkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cierkos geeft de bal voor. Parysz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bulanda is nu in balbezit. Bulanda geeft een lange en hoge pass. Szalewicz met een sublieme pass. Kazalski rent richting de bal. Kazalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVE TEAM - GKS Nowa Ruda 1:0

23e minuut.
Sulicki geeft een hoge lob. Ziober controleert de bal met de borst. Materzok is nu in balbezit. Klepka rent richting de bal. Klepka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klepka is nu in balbezit. Klepka passt de bal met de wreef. Gaszyński rent richting de bal. Cierkos onderschept slim de pass. Cierkos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Adamiec met een snelle inworp. Szalewicz is nu in balbezit. Szalewicz met een sublieme pass. Kazalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVE TEAM - GKS Nowa Ruda 2:0

44e minuut.
Klepka passt de bal in één keer door. Bulanda geeft een hoge lob. Janosik kopt de bal weg. Kazalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazalski draait met de bal, schiet en ... Głodny bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVE TEAM 51%, GKS Nowa Ruda 49%.
JUVE TEAM - GKS Nowa Ruda 2:0

47e minuut.
Morozowski met een snelle inworp. Rybiałek kan de bal niet met de borst controleren. Rybiałek geeft een lange en hoge pass. Cierkos rent richting de bal. Cierkos schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Doeltrap. Parysz met een harde bal richting middenveld. Janosik heeft problemen om de bal te vangen. Klepka rent richting de bal. Klepka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parysz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Ziober passt de bal met de wreef. Klepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepka geeft een lange en hoge pass. Gaszyński is nu in balbezit. Cierkos onderschept slim de pass. Parysz bokst de bal weg. Cierkos probeert naar een medespeler te passen. Klepka rent richting de bal. Klepka probeert naar een medespeler te passen. Adamiec is nu in balbezit. Adamiec geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sulecki geeft een lange en hoge pass. Adamiec rent richting de bal. Adamiec speelt de bal door. Cierkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cierkos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Grelich de bal onder controle te krijgen. Kazalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morozowski begaat een overtreding. Morozowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVE TEAM 68%, GKS Nowa Ruda 32%.
JUVE TEAM - GKS Nowa Ruda 2:0