Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zręczyce KsUO
442 Tactiek 451
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 23.6
solid Schieten weak
solid Passen weak
solid Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sobieszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Sobieszczak geeft een lange en hoge pass. Järvistu geeft een lange en hoge pass. Thonet heeft problemen om de bal te vangen. Järvistu geeft een lange en hoge pass. Cwyl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aquino maakt een snoekduik en kopt de bal. Cwyl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Haciej met een sublieme pass. Jóźwiak heeft problemen om de bal te vangen. Solaeta speelt de bal door. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Haciej speelt de bal door. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela probeert naar een medespeler te passen. Trosiński is nu in balbezit. Trosiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Jóźwiak rent richting de bal. Thonet onderschept slim de pass. Thonet probeert naar een medespeler te passen. Aquino rent richting de bal. Aquino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Jakubczyk passt de bal zonder na te denken. Szczupak is nu in balbezit. Solaeta speelt de bal door. Thonet is nu in balbezit. Thonet schiet op doel. Cwyl bokst de bal weg. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Solaeta onderschept slim de pass. Solaeta met een sublieme pass. Klungelig pakt Aquino de bal. Solaeta rent richting de bal. Solaeta probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Thonet is nu in balbezit. Thonet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rupala kopt de bal weg. Solaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Solaeta passt de bal in één keer door. Aquino rent richting de bal. Aquino schiet op doel. De bal raakt de paal. Bloch met een sublieme pass. Thonet rent richting de bal. Thonet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino speelt de bal door. Thonet speelt de bal door. Klungelig pakt Solaeta de bal. Solaeta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - KsUO 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zręczyce 28%, KsUO 72%.
Zręczyce - KsUO 1:0

47e minuut.
Sobieszczak met een snelle inworp. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino geeft de bal voor. Thonet rent richting de bal. Thonet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - KsUO 2:0

55e minuut.
Solaeta probeert naar een medespeler te passen. Thonet heeft problemen om de bal te vangen. Thonet draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bloch de bal onder controle te krijgen. Järvistu geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Aquino is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Solaeta probeert naar een medespeler te passen. Rupala rent richting de bal. Rupala geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Thonet de bal. Thonet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Järvistu passt de bal zonder na te denken. Daar is Bloch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet haalt uit met een fantastische trap. Cwyl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - KsUO 3:0

67e minuut.
Solaeta is nu in balbezit. Solaeta passt de bal zonder na te denken. Daar is Jakubczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aquino is nu in balbezit. Aquino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Waśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet verovert de bal door een tackle van achteren. Thonet met een sublieme pass. Aquino is nu in balbezit. Aquino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sobieszczak is nu in balbezit. Sobieszczak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Solaeta de bal. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet draait met de bal, schiet en ... Cwyl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bloch rent richting de bal. Thonet verovert de bal door een tackle van achteren. Thonet haalt uit met een fantastische trap. Cwyl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - KsUO 4:0

72e minuut.
Jóźwiak probeert naar een medespeler te passen. Niedziela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aquino rent richting de bal. Aquino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Rupala passt de bal in één keer door. Bloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloch geeft een lange en hoge pass. Thonet is nu in balbezit. Thonet schiet op doel. Cwyl bokst de bal weg. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - KsUO 5:0

81e minuut.
Lutek geeft een hoge lob. Prado kopt de bal weg. Niedziela is nu in balbezit. Solaeta geeft een lange en hoge pass. Thonet springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sobieszczak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Solaeta de bal. Rupala speelt de bal door. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - KsUO 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zręczyce 17%, KsUO 83%.
Zręczyce - KsUO 6:0