Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS Warta Wartosław Hutnik Nowa Huta 1950
451 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


14e minuut.
Karpacz probeert naar een medespeler te passen. Licznierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Selke onderschept slim de pass. Fudała rent richting de bal. Fudała draait met de bal, schiet en ... Szymczorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Piskuła de bal. Fudała bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudała haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Piskuła de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karpacz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Widacha heeft problemen om de bal te vangen. Licznierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Licznierski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kuśmierski geeft een hoge lob. Mrowiński rent richting de bal. Mrowiński geeft een hoge lob. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Selke geeft een hoge lob. Daar is Śliwiok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sak is nu in balbezit. Sak schiet op doel. Perzanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Selke verovert de bal door een tackle van achteren. Selke met een sublieme pass. Daar is Magalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fudała bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Fudała raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cichosz komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Mrowiński verovert de bal door een tackle van achteren. Mrowiński passt de bal met de wreef. Kuśmierski probeert de bal aan de voet te houden. Sak is nu in balbezit. Sak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kubik is nu in balbezit. Hyjek onderschept slim de pass. Hyjek geeft een lange en hoge pass. Sak rent richting de bal. Sak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Warta Wartosław - Hutnik Nowa Huta 1950 0:1

37e minuut.
Inworp. Selke met de inworp. Klungelig pakt Seniw de bal. Licznierski onderschept slim de pass. Licznierski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BKS Warta Wartosław - Hutnik Nowa Huta 1950 1:1

42e minuut.
Sak rent richting de bal. Widacha verovert de bal door een tackle van achteren. Widacha speelt de bal door. Licznierski is nu in balbezit. Licznierski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Warta Wartosław - Hutnik Nowa Huta 1950 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Warta Wartosław 55%, Hutnik Nowa Huta 1950 45%.
BKS Warta Wartosław - Hutnik Nowa Huta 1950 2:1

54e minuut.
Seniw kopt de bal weg. Widacha rent richting de bal. Widacha passt de bal met de wreef. Licznierski rent richting de bal. Licznierski haalt uit met een fantastische trap. Szymczorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Piskuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Serwach bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubik onderschept slim de pass. Serwach onderschept slim de pass. Serwach schiet op doel. Perzanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Śliwiok geeft de bal voor. Inworp. Hyjek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serwach rent richting de bal. Serwach geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mrowiński rent richting de bal. Mrowiński geeft een hoge lob. Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Licznierski is nu in balbezit. Licznierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Warta Wartosław - Hutnik Nowa Huta 1950 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Warta Wartosław 50%, Hutnik Nowa Huta 1950 50%.
BKS Warta Wartosław - Hutnik Nowa Huta 1950 3:1