Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarni Słupsk JS United
Normal Tactiek Defend
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 25.8
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Kupcewicz onderschept slim de pass. Gabriel met een sublieme pass. Szafarz is nu in balbezit. Szafarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Słupsk - JS United 0:1

14e minuut.
Klungelig pakt Gabriel de bal. Gabriel passt de bal met de wreef. Ziep rent richting de bal. Rygorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rygorowicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Byrgiel kopt de bal weg. Kartofel heeft problemen om de bal te vangen. Szafarz rent richting de bal. Szafarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bradło trapt de bal weg. Kubica kopt de bal weg. Jakubowicz rent richting de bal. Szafarz verovert de bal door een tackle van achteren. Szafarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Paluszyński is nu in balbezit. Kubica onderschept slim de pass. Kubica passt de bal zonder na te denken. Szafarz is nu in balbezit. Szafarz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Omek trapt de bal weg. Kubica met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Paluszyński de bal onder controle te krijgen. Szafarz is nu in balbezit. Szafarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Słupsk - JS United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni Słupsk 58%, JS United 42%.
Czarni Słupsk - JS United 0:2

47e minuut.
Omek trapt de bal weg. Gabriel kopt de bal weg. Byrgiel is nu in balbezit. Szafarz is nu in balbezit. Szafarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel geeft een lange en hoge pass. Kartofel is nu in balbezit. Szafarz verovert de bal door een tackle van achteren. Szafarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Słupsk - JS United 0:3

69e minuut.
Galiński speelt de bal door. Pauka is nu in balbezit. Pauka passt de bal met de wreef. Galiński rent richting de bal. Galiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pauka met een sublieme pass. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel probeert naar een medespeler te passen. Szafarz is nu in balbezit. Szafarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni Słupsk 70%, JS United 30%.
Czarni Słupsk - JS United 0:3