Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kropli Zręczyce
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 44.9
poor Schieten good
poor Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
Sobieszczak probeert naar een medespeler te passen. Solaeta is nu in balbezit. Solaeta passt de bal met de wreef. Płatosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kropli - Zręczyce 0:1

7e minuut.
Solaeta speelt de bal door. Järvistu is nu in balbezit. Järvistu speelt de bal door. Thonet is nu in balbezit. Thonet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Deioannon passt de bal zonder na te denken. Järvistu bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvistu met een sublieme pass. Thonet rent richting de bal. Thonet geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lutka is nu in balbezit. Sobieszczak onderschept slim de pass. Sobieszczak speelt de bal door. Klungelig pakt Thonet de bal. Thonet schiet op doel. Kurczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Klungelig pakt Łyżwiński de bal. Järvistu rent richting de bal. Järvistu passt de bal met de wreef. Solaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Solaeta geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lutka geeft een hoge lob. Solaeta kopt de bal weg. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Solaeta is nu in balbezit. Solaeta draait met de bal, schiet en ... Kurczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sobieszczak zal de hoekschop nemen. Thonet rent richting de bal. Thonet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sobieszczak passt de bal in één keer door. Solaeta geeft de bal voor. Płatosz krijgt zijn hoofd ertegen. Thonet rent richting de bal. Thonet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kropli - Zręczyce 0:2

20e minuut.
Solaeta is nu in balbezit. Solaeta passt de bal in één keer door. Płatosz rent richting de bal. Płatosz haalt uit met een fantastische trap. Kurczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kropli - Zręczyce 0:3

24e minuut.
Järvistu bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvistu met een sublieme pass. Rupala is nu in balbezit. Järvistu is nu in balbezit. Järvistu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Solaeta kopt de bal weg. Thonet speelt de bal door. Halasz rent richting de bal. Solaeta verovert de bal door een tackle van achteren. Solaeta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Deioannon met een sublieme pass. Solaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Solaeta met een sublieme pass. Płatosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatosz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kropli - Zręczyce 0:4

42e minuut.
Järvistu geeft de bal voor. Wójcik heeft problemen om de bal te vangen. Järvistu onderschept slim de pass. Thonet is nu in balbezit. Thonet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Solaeta is nu in balbezit. Solaeta passt de bal met de wreef. Thonet rent richting de bal. Thonet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Płatosz kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kropli 81%, Zręczyce 19%.
FC Kropli - Zręczyce 0:4

46e minuut.
Michałek met een snelle inworp. Halasz rent richting de bal. Halasz met een sublieme pass. Thonet is nu in balbezit. Thonet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Thonet rent richting de bal. Solaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Solaeta passt de bal in één keer door. Płatosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatosz haalt uit met een fantastische trap. Kurczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Thonet rent richting de bal. Thonet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Płatosz heeft problemen om de bal te vangen. Płatosz passt de bal zonder na te denken. Thonet is nu in balbezit. Thonet draait met de bal, schiet en ... Kurczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kropli - Zręczyce 0:5

53e minuut.
Solaeta met een sublieme pass. Thonet is nu in balbezit. Płatosz rent richting de bal. Płatosz haalt uit met een fantastische trap. Kurczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kropli - Zręczyce 0:6

60e minuut.
Järvistu bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvistu probeert naar een medespeler te passen. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet schiet op doel. Kurczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kropli - Zręczyce 0:7

65e minuut.
Łyżwiński is nu in balbezit. Järvistu onderschept slim de pass. Thonet rent richting de bal. Thonet draait met de bal, schiet en ... Kurczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kropli - Zręczyce 0:8

66e minuut.
Sobieszczak speelt de bal door. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado geeft de bal voor. Thonet is nu in balbezit. Thonet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Solaeta rent richting de bal. Solaeta passt de bal in één keer door. Gawin bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatosz verovert de bal door een tackle van achteren. Płatosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kropli - Zręczyce 0:9

77e minuut.
Sobieszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Sobieszczak geeft de bal voor. Solaeta probeert naar een medespeler te passen. Thonet is nu in balbezit. Thonet schiet op doel. Kurczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kropli - Zręczyce 0:10

82e minuut.
Thonet rent richting de bal. Järvistu is nu in balbezit. Järvistu met een sublieme pass. Płatosz heeft problemen om de bal te vangen. Płatosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kropli - Zręczyce 0:11

86e minuut.
Järvistu is nu in balbezit. Järvistu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gawin de bal. Płatosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatosz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kropli 77%, Zręczyce 23%.
FC Kropli - Zręczyce 0:11